Concert Música i Alzheimer

Panel de acciones

Ha finalizado la venta de entradas

Has confirmat amb èxit la teva assistència, moltes gràcies! T'esperem el dia 11 de maig a la Basílica de Santa Maria del Mar.

Concert Música i Alzheimer

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Basílica de Santa Maria del Mar Plaça de Santa Maria, 1 08003 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Descripción

El proper 11 de maig a les 17:30h t'esperem per gaudir de la Jove Banda Simfònica de Barcelona envoltats de l'estil gòtic català més autèntic a la Basílica de Santa Maria del Mar.

L’Associació Musical Andreuenca organitza un concert gratuït amb la col·laboració de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Barcelona (l’AFAB) i la Fundació Pasqual Maragall.

Els convidats d’honor seran els cuidadors i els seus familiars afectats d'Alzheimer, així com tots els col·laboradors de les dues entitats .

Si vols pots fer un donatiu a través de la Fila 0. Aquest import serà destinat als projectes d'investigació científica per vèncer la malaltia de l'Alzheimer que impulsa la Fundació Pasqual Maragall i als projectes socials de l'AFAB. La Fila 0 és un donatiu pur i simple, per tant no es considera com una entrada pel concert.

Aquest esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Coral Càrmina, l'Orfeó Atlàntida i el Cor Ovnisingers.

Per a qualsevol dubte de l'esdeveniment, pots contactar a través del 900 545 545 o socis@fpmaragall.org.

L’AFAB i la Fundació Pasqual Maragall, junts per un futur sense Alzheimer!