6,44 €

CONCERT THE LAZY LIES + TRAU

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

NOTA 79

Vallirana 79

BARCELONA

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

THE LAZY LIES

Després de les bones crítiques que va rebre el seu disc de debut, col·locat en diverses llistes de millors discos de 2016 a Espanya i a Estats Units, The Lazy Lies presenten Less Talk More Action, un disc que conserva la frescor, els jocs de veus, les melodies i les influències que els fan especials (Nancy Sinatra The Zombies, The Kinks), tot afegint-hi unes pinzellades esporàdiques de vents, cordes i xilòfons que porten les cançons a un nivell.

Formats per Roger Gascon, Montse Bernad, Xavi Mir, Dedé Camprubí i Josep Mateo,han portat el seu pop seixanter a diverses sales i festivals, com el Festival de Pedralbes (obrint per Roger Hodgson de Supertramp), Curtcircuit, Apolo [2] o Le Pingouin Alternatif, al sud de França.

TRAU

TRAU van arribar fa quatre anys amb la força d’un tsunami. Un cop haver guanyat el concurs Sona 9 i amb el premi al grup revelació de l’any sota el braç ens van regalar un disc de debut memorable, Déu vos guard, ple de maduresa i tradició, un debut enlluernador que els va situar en la primera línia del firmament musical del país. Ara, amb casi un centenar de concerts a les seves espatlles (inclosos els festivals Vida, Mercat de Música Viva de Vic, Aphònica, Strenes, Acústica i Altaveu) tornen amb un dels discos més esperats de l’any i el resultat és espectacular.

Amb “Dones i homes del cap dret” el quartet de Sant Boi fan un disc definitiu, un pas de gegant que amplia la seva paleta musical amb pinzellades de psicodèlica, rock, soul i garatge. Estem parlant d’un disc de pop amb majúscules, musculós i atrevit, una passa endavant plena de cançons que deixen petjada.

TRAU és la unió d’una dona i tres homes: Pau Torrens, bateria i veu principal; Jordi Bastida, guitarra; Núria Botia, baix i Xavi Artigas, teclats i veu.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

NOTA 79

Vallirana 79

BARCELONA

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado