Gratis

Conferència Anual EASSE-Saving our Boys: Supporting and Building Male Emoti...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El dijous 2 de maig a les 18.30h el CaixaForum,—Centre Cultural de l’Obra Social “la Caixa”— acollirà la conferencia “Saving our boys: Supporting and Building Male Emotional Intelligence” a càrrec del expert educador de reconeixement internacional Timothy Coble.

El Dr. Timothy Coble és un educador veterà i un expert reconegut internacionalment en el coneixement de les diferències d’aprenentatge entre nens i nenes. Amb més de 15 anys d’experiència com a professor en centres públics i privats, mixtes i diferenciats; des del 2006 treballa com a consultor i entrenador de docents a l’Institut Gurian per a compartir amb el món docent la seva línia d’investigació basada en la necessitat de respondre a la singularitat de cada gènere com a base del respecte per a la humanitat comú dels individus i com a punt de partida d’una arquitectura pedagògica exitosa .

La recerca doctoral de Timothy va explorar la formació de la identitat adolescent en entorns escolars multiculturals a l'estranger. La seva recerca va subratllar la importància de desenvolupar l'empatia en els joves a fi que funcionin amb èxit en grups complexos i multiculturals. Actualment, el Dr. Timothy Coble contínua amb la seva tasca com a docent i consultor en l'àmbit de la formació i educació emocional dels joves.

- Dia: 2 de maig
- Hora: de 18.30 a 20.30
- Lloc: CaixaForum Barcelona (Aula 1)
- Servei de traducció simultània i còctel en acabar la conferència

Fecha y hora

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado