Conferència Anual EASSE-Saving our Boys: Supporting and Building Male Emoti...

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El dijous 2 de maig a les 18.30h el CaixaForum,—Centre Cultural de l’Obra Social “la Caixa”— acollirà la conferencia “Saving our boys: Supporting and Building Male Emotional Intelligence” a càrrec del expert educador de reconeixement internacional Timothy Coble.

El Dr. Timothy Coble és un educador veterà i un expert reconegut internacionalment en el coneixement de les diferències d’aprenentatge entre nens i nenes. Amb més de 15 anys d’experiència com a professor en centres públics i privats, mixtes i diferenciats; des del 2006 treballa com a consultor i entrenador de docents a l’Institut Gurian per a compartir amb el món docent la seva línia d’investigació basada en la necessitat de respondre a la singularitat de cada gènere com a base del respecte per a la humanitat comú dels individus i com a punt de partida d’una arquitectura pedagògica exitosa .

La recerca doctoral de Timothy va explorar la formació de la identitat adolescent en entorns escolars multiculturals a l'estranger. La seva recerca va subratllar la importància de desenvolupar l'empatia en els joves a fi que funcionin amb èxit en grups complexos i multiculturals. Actualment, el Dr. Timothy Coble contínua amb la seva tasca com a docent i consultor en l'àmbit de la formació i educació emocional dels joves.

- Dia: 2 de maig
- Hora: de 18.30 a 20.30
- Lloc: CaixaForum Barcelona (Aula 1)
- Servei de traducció simultània i còctel en acabar la conferència

Fecha y hora

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Organizador EASSE

Organizador de Conferència Anual EASSE-Saving our Boys: Supporting and Building Male Emotional Intelligence

L'Associació Europea d'Educació Diferenciada (EASSE), és una organització sense ànim de lucre amb seu a Londres que agrupa a persones i entitats educatives de més de setze països europeus interessats en el desenvolupament i la promoció de l'educació diferenciada, un estil d'organització escolar que està present en pràcticament tots els països del món.

Actualment, EASSE compta amb 152 centres educatius associats en diferents països de la UE que escolaritzen més de 100.000 alumnes. 

Guarda este evento

Evento guardado