Gratis

Conferència d'Alejandro Macharowski sobre Rafael Pérez Contel

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Octubre Centre de Cultura Contemporània

12 Carrer de Sant Ferran

46001 València

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Autor del llibre "Rafael Pérez Contel. La pasión por la enseñanza del arte" publicat per EdictOràlia

Acerca de este evento

Ponent: Alejandro Macharowski, doctor en Didàctiques Específiques per la Universitat de València i autor del llibre.

Presenta: Antonio Soto, Director de la Carrera d’Art i Disseny de l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) de València.

Modera: Josep Lluís Galiana, músic, escriptor i director d’EdictOràlia.

El llibre descriu la història de vida de Pérez Contel (1909-1990), així com les seues facetes com artista, intel·lectual, professor de dibuix, dissenyador gràfic, col·leccionista i editor. Sobre tots aquests assumptes es desenvoluparà l’exili interior d’aquest artista que, en mig de tantes limitacions, es va obstinar en defensar els valors educatius republicans, pensament del qual resulta necessari per a apropar-nos a la història de l’educació artística i del passat d’una Espanya encara per descobrir.

Alejandro Macharowski (Buenos Aires, 1961) és doctor en Didàctiques Específiques amb menció cum laude per la Universitat de València. Entre 2010 i 2020 va exercir com a professor en l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) de València.. Integrant del Grup CREARI de Recerca en Pedagogies Culturals, del comité editorial internacional de les revistes científiques Educación Artística: Revista de Investigación (EARI) que edita l’Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives, i d’ArtsEduca. Revista Electrónica de Educación en las Artes, com a membre del consell de redacció. Forma part de la junta directiva de l’Associació Valenciana d’Educadors en Museus (AVALEM). Actualment està treballant en el seu segon llibre, així com en diversos projectes educatius, editorials i d’investigació.


		Imagen de Conferència d'Alejandro Macharowski sobre Rafael Pérez Contel
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Octubre Centre de Cultura Contemporània

12 Carrer de Sant Ferran

46001 València

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado