Conferencia El Management del siglo XXI y entrega Primer Premio ACPM2023

Panel de acciones

Conferencia El Management del siglo XXI y entrega Primer Premio ACPM2023

Conferència de Xavier Marcet "El Management del segle XXI" i entrega Primer Premi ACPM2023 de l'Associació Catalana de Project Management

Por Associació Catalana Project Management

Cuándo y dónde

Fecha y hora

jue., 15 de jun. de 2023 18:00 - 21:00 CEST

Ubicación

Plaça Nova, 5 5 Plaça Nova 08002 Barcelona Spain

Agenda

6:00 PM - 9:00 PM

Conferencia "El Management del segle XXI" i entrega Primer Premi ACPM2023

Acerca de este evento

  • 3 horas
  • Entrada electrónica móvil

Complim 5 anys com a associació i 10 anys com a Grup de treball de Project Management i ho volem celebrar amb tots els professionals del sector.

L´Associació Catalana de Project Management ACPM, convoca la primera edició del Premi a la Millor Direcció Integrada de Projecte amb motiu de la celebració dels primers 5 anys de l´Associació i els 10 anys del Grup de Treball Project Management del Col·legi d´Arquitectes de Catalunya .

Convidem a tots els professionals del sector a participar-hi.

Pots consultar les Bases de la convocatòria i la Fitxa candidatura premi ACPM2023, o sol·licitar-les a info@acpm.cat.

Des del 17 d'abril i fins al 19 de maig de 2023 es podran presentar les propostes enviant la Fitxa de candidatura en format pdf al correu electrònic de l'associació (info@acpm.cat) indicant a l'assumpte Candidatura Premi ACPM 2023.

Les 3 propostes finalistes podran presentar els seus treballs a l'esdeveniment d'aniversari que farem el 15 de juny de 2023 a la Sala Mirador del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Plaça Nova 5, 8a planta, Barcelona.

Aquest dia comptarem amb la participació destacada de Xavier Marcet que ens parlarà sobre “El Management del Segle XXI”.

Xavier Marcet és president de Lead to Change, consultora d'innovació i estratègia per a empreses, administracions i universitats. Presideix també la Druker Society de Barcelona i és professor de la BSM – Pompeu Fabra. Imparteix més de 75 conferències a l'any, i escriu articles a diferents mitjans sobre management humanista, estratègia empresarial, management, innovació i emprenedoria. Ha escrit llibres com: "Coses que aprenem després", "Esquivar la mediocritat" o l'últim "Créixer fent créixer".

Després del lliurament de premis, compartirem una copa de cava i networking.

Places limitades. Imprescindible inscripció per assistir a l'esdeveniment.

________________________________________________________________________________

Cumplimos 5 años como asociación y 10 años como Grupo de trabajo de Project Management y lo queremos celebrar con todos los profesionales del sector.

La Associació Catalana de Project Management ACPM, convoca la primera edición del Premio a la Mejor Dirección Integrada de Proyecto con motivo de la celebración de los primeros 5 años de la Asociación y los 10 años del Grupo de Trabajo Project Management del Colegio de Arquitectos de Cataluña.

Invitamos a todos los profesionales del sector a participar.

Puedes consultar las Bases de la convocatoria y la Ficha candidatura premio ACPM2023, o solicitarlas en info@acpm.cat.

Desde el 17 de abril y hasta el 19 de mayo de 2023 se podrán presentar las propuestas enviando la Ficha de candidatura en formato pdf al correo electrónico de la asociación (info@acpm.cat) indicando en el asunto “Candidatura Premio ACPM 2023”.

El anuncio de las 3 propuestas finalistas se hará el 5 de junio de 2023, y podrán presentar sus trabajos en el evento de aniversario que realizaremos el 15 de junio de 2023 en la Sala Mirador del Colegio de Arquitectos de Cataluña, Plaza Nova 5, 8º planta, Barcelona.

Ese día contaremos con la participación destacada de Xavier Marcet que nos hablará sobre “El Management del Siglo XXI”.

Xavier Marcet es presidente de Lead to Change, una consultora de innovación y estrategia para empresas, administraciones y universidades. Preside también la Druker Society de Barcelona, y es profesor de la BSM – Pompeu Fabra. Imparte más de 75 conferencias al año, y escribe artículos en diferentes medios sobre management humanista, estrategia empresarial, management, innovación y emprendimiento. Ha escrito libros como: "Cosas que aprendemos después", "Esquivar la mediocridad" o el último "Crecer haciendo crecer".

Después de la entrega de premios compartiremos una copa de cava y networking.

Plazas limitadas. Imprescindible inscripción para asistir al evento

Acerca del organizador