Gratis

Connexió amb els ritmes naturals

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
TARIFA D'ACCÉS: 10,00 € . ¨El pagament es farà al Museu just abans de l'inici de l'activitat. Cal reserva

Acerca de este evento

Vols aprofundir plenament en els teus orígens?

El Museu de la Vida Rural i el psicòleg Adrià Cabestany organitzen l’activitat Connexió amb els ritmes naturals, una visita guiada on podràs endinsar-te en l’harmonia amb què es vivia antigament en el món rural. És una activitat dirigida a adults, que es farà el dimarts 7 de desembre de 10.30 a 13.30 h.

En aquesta visita podràs gaudir d’un ambient ideal per aprofundir en el contingut del Museu, posant en relació cultura i salut, evidenciant que la cultura és el conjunt de tradicions, normes i valors que cohesionen i desenvolupen les comunitats humanes i que la salut es percep i s’interpreta segons les influències culturals.

Tres hores de dinamització per part d’un psicòleg col·legiat que et transmetrà l’essència de la ruralitat mentre es treballa una actitud d’exploració i descoberta dels continguts de l’equipament, en un ambient de música en viu interpretada amb el handpan. Una experiència única on podràs gaudir d’una sessió de meditació a l’hort-jardí etnobotànic del museu, amb música relaxant i envoltat d’un entorn on aprendre eines i tècniques útils per portar millor el dia a dia.

La inscripció a la visita la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 10 € per persona.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Museu de la Vida Rural

Organizador de Connexió amb els ritmes naturals

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla és el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Voleu participar en aquest projecte apassionant? Visiteu la nostra col·lecció o les exposicions temporals, participeu en els debats, workshops i activitats artístiques, i compartiu les vostres experiències. Tingueu l’edat que tingueu, la vostra aportació és fonamental!

Per saber on anem, cal saber d’on venim.

Guarda este evento

Evento guardado