10 €

Panel Acciones y detalles

10 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Monestir de Sant Cugat

s/n Plaça d'Octavià

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
L'ACCÉS DEL PÚBLIC AL MONESTIR ES FARÀ PEL CLAUSTRE (pl. de l'Om, 1 )

Acerca de este evento

COR AGLEPTA

Presenta

LES VEUS DE L'ÀNIMA

Direcció: Oriol Castanyer

El cor Aglepta és un cor de veus blanques format íntegrament per 18 noies que provenen de l’educació en el cant coral i en la música. Està dirigit per Oriol Castanyer des dels seus inicis.

Amb un repertori variat de diferents èpoques i estils, des de música renaixentista fins a obres contemporànies, essencialment a capella, el Cor Aglepta posa sempre màgia i il·lusió en el seu treball i en cada projecte.

PROGRAMA LES VEUS DE L’ÀNIMA

Un programa que combina música sacra i música d’arrel tradicional i popular, en un concert que ens convidarà a la reflexió i la introspecció i que vol ser, a més, un cant d’esperança i optimisme en aquests temps difícils que estem vivint. Un concert per a reconfortar l’ànima o, senzillament, per deixar-se endur per la bellesa de les melodies i la sonoritat única del cor de veus blanques.

O frondens virga- Hildegard von Bingen (1098-1179)

In pace- Orlando di Lasso (1532-1594)

Adoramus te- Orlando di Lasso (1532-1594)

Laudate Dominum- Julio Domínguez (n. 1965)

Bogoroditse Djevo- Sergei Rachmaninov (1873-1943)

Responsorio- Javi Busto (n. 1949)

Ave Maria- Franz Xaver Engelhart (1861-1924)

Ave Maria- César Alejandro Carrillo (n. 1952)

Alleluia- Randall Thompson (1899-1984)

Esti dal- Zoltán Kodály (1882-1967)

On suuri sun rantas- Trad. finesa/arr. Matti Hyökki (n.1946)

El cant dels ocells- Trad. catalana/ arr. B. Vivancos (n.1973)

Pastlife melodies- Sarah Hopkins (n. 1958)

Sometimes I feel like a motherless child- Espiritual/ arr. Kari Ala-Pöllänen (n. 1940)

Hodie- Joan Szymko (n. 1957)

Donada la situació actual, per poder accedir als acts públics, és obligatori faciltiar les dades de cotnacte per, davant d'un possible contagi, garantir una bona traçabiltiat.

Informació sobre la protecció de dades en l'adquisició d'entrades via la plataforma Eventbrite:

"Per adquirir entrades en línia caldrà registrar-se a la plataforma Eventbrite, podeu consultar la seva política de tractament de dades a la seva pàgina web. Aquesta plataforma i el seu tractament de dades són externs a l'ajuntament de Sant Cugat."

Donada la situació actual i per facilitar la traçabilitat si es detectés algun contagi, un cop registrats a la plataforma de venda d'entrades, caldrà que s'omplin degudament totes les dades requerides per cada un dels assistents. En cas que finalment canvies un dels assistents, cal notificar-ho per correu electrònic o en el moment d'accedir a l'espai, per aportar la informació actualitzada necessària, i respecte aquestes dades:

"Us informem que les vostres dades seran incorporades al tractament P185 Control d'usuaris de les sales i els espais culturals responsabilitat de l'Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per a portar a terme l'autorització indicada. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l'Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per a controlar i registrar els i les assistents a activitats culturals en centres i espais culturals públics, d'acord amb la legislació vigent. Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d'un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant "Ref. Protecció de dades" o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/web/proteccio-de-dades"

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Monestir de Sant Cugat

s/n Plaça d'Octavià

08172 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado