CRIT CRONOLOGIA CRÍTICA DEL DISSENY: taller i presentació online

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Evento online

Descripción del evento
Presentació del projecte de recerca i publicació de la cronologia sobre el binomi Ecologia-Disseny, i taller d'activació.

Acerca de este evento

CRIT Cronologia crítica del disseny és una eina pedagògica i de investigació, que vol ajudar en el repte urgent d’afrontar les greus problemàtiques d’actualitat, des de la perspectiva de referents històrics que ens facin replantejar la pràctica del disseny de manera estructural i crítica.

En aquesta trobada que es celebra en el marc de la BDW, volem presentar la recerca CRIT Cronologia crítica del disseny, i compartir les raons i intencions per a iniciar aquest projecte.

Junt amb algunes de les persones implicades al projecte, comentarem els antecedents, la metodologia, i la publicació de la primera recerca sobre el binomi Ecologia-Disseny. Finalment, proposarem realitzar un exercici que contempli el paradigma actual.

CRIT Cronologia crítica del disseny és un projecte de recerca que vol ajudar en el repte urgent d'afrontar les greus problemàtiques d'actualitat, des de la perspectiva de referents històrics que ens facen replantejar la pràctica del disseny de manera estructural i crítica.

El projecte s'articula al voltant d'una col·lecció de quaderns centrats en cronologies d'un camp específic d'actuació del disseny.

La primera investigació que hem portat a terme s'ha centrat en la cronologia del binomi disseny-ecologia, fent investigació de referents en l'àmbit del disseny que des de finals del segle XIX fins a l'actualitat han tingut com a eix vertebrador el respecte i la cura del medi ambient, minimitzant l'impacte ambiental del consum i la producció de béns i serveis.

D'aquesta manera, CRIT Cronologia crítica del disseny és un projecte de llarg recorregut que s'inicia en aquesta primera investigació centrant-se en l'ecologia i la sostenibilitat, i que s'anirà completant amb nous quaderns de cronologies crítiques del disseny sobre altres àrees de pràctica del disseny.

Més informació: http://cronologiacrit.design

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Evento online

Guarda este evento

Evento guardado