Del Núria a la Plaça Reial: 800 metres d’història

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Restaurant Nuria

133 Rambla de Canaletes

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Inaugurada l’any 1848, la Plaça Reial ha estat un dels espais més emblemàtics de la ciutat, punt de trobada per a moltes generacions.

Acerca de este evento

Comença a les 14h al Núria amb el dinar i a les 16h inici de la ruta

Inaugurada l’any 1848, la Plaça Reial ha estat un dels espais més emblemàtics de la ciutat, punt de trobada per a moltes generacions de barcelonins. Però la plaça, situada a un pas del Núria, és també, en molts sentits, una gran desconeguda. Quin pla millor que gaudir de la seva història apassionant i les anècdotes i curiositats vinculades a personatges com el mag Fructuós Canonge, el pintor Ocaña -esperit lliure i transgressor de la moguda barcelonina dels anys 70 i 80 com l’il.lustrador Nazario, veí de la plaça i amic del Núria- o Dalí com a protagonistes? Per això aquest recorregut singular on la memòria sentimental, la nostàlgia i la història es donen la mà amb el present i la vitalitat d’una plaça única. Perquè a la Plaça Reial tampoc hi falten les històries de botigues centenàries i d’establiments mítics, com ara la primera redacció i taller de La Vanguardia, entre l’any 1881 al 1888, o l’Herboristeria del Rei, oberta l’any 1823 fins avui...

* Dinar inclòs en l'activitat. Pots consultar el menú fent clic aquí.

** Per assegurar el bon funcionament de l'activitat, caldrà que la ruta compti amb un mínim de 6 persones inscrites. En cas que no es pugui celebrar la ruta, es posposarà la data i s'avisarà a totes les persones inscrites a través de les dades de contacte facilitades.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Restaurant Nuria

133 Rambla de Canaletes

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado