5 € – 34 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Universitat de Cervera

Plaça de la Universitat

25200 Cervera

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Benvinguts al Dia Mundial de l'Acordió 2019!

Acerca de este evento

El Dia Mundial de l’Acordió es celebrarà cada any el dia 6 de maig o primer cap de setmana de maig a Cervera, ja que va ser el dia que es va patentar l’acordió a Europa l’any 1829. Aquest any es realitzarà el dia 4 de maig.

Aquest projecte està impulsat per l’Associació Catalana d’Acordionistes, i està destinat a gaudir de tot el que envolta al nostre instrument, un dia d’aprenentatge i trobada per a professors, alumnes, professionals, amateurs i seguidors de l’acordió.

En aquest dia hi haurà un concurs d’acordió, exposicions al museu (història, generació 0 d’intèrprets i pedagogs i mecànica i construcció de l’acordió), presència de luthiers,  distribuïdors d’acordions, artesans que englobin la figura de l’acordió dins les seves obres, editorials i editors de material d’acordió, material pedagògic, compositors, concerts i audicions d’acordionistes i la trobada d’orquestres d’acordions de Catalunya que es farà per la tarda (part del recaptat amb les entrades és donat a La Marató de TV3).

----

El Día Mundial del Acordeón se celebrará cada año el día 6 de mayo o primer fin de semana de mayo en Cervera, ya que fue el día que se patentó el acordeón en Europa el año 1829. Este año se realizará el día 4 de mayo.

Este proyecto está impulsado por la Associació Catalana d'Acordionistes, y está destinado a disfrutar de todo lo que rodea a nuestro instrumento, un día de aprendizaje y encuentro para profesores, alumnos, profesionales, amateurs y seguidores del acordeón.

En este día habrá un concurso de acordeón, exposiciones en el museo (historia, generación 0 de intérpretes y pedagogos y mecánica y construcción del acordeón), presencia de luthiers, distribuidores de acordeones, artesanos que engloben la figura acordeón dentro de sus obras, editoriales y editores de material de acordeón, material pedagógico, compositores, conciertos y audiciones de acordeonistas y el encuentro de orquestas de acordeones de Cataluña que se hará por la tarde (parte de lo recaudado con las entradas es dado a La Marató de TV3).

MÉS INFORMACIÓ

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Universitat de Cervera

Plaça de la Universitat

25200 Cervera

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado