11,32 €

Diàleg amb Paul Abbott + Estrena de 'Wolfe'

Panel Acciones y detalles

11,32 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
El creador de ‘Shameless’ visita Barcelona per conversar sobre la seva vida i la seva carrera amb el periodista Toni García Ramón.

Acerca de este evento

Paul Abbott és el nom darrere de ‘Shameless’. Tant en la versió original britànica com l’adaptació nord-americana duen el seu segell inconfusible. Ja sigueu fans del Frank Gallagher interpretat per David Threlfall o del de William H. Macy, aquesta és la vostra cita imperdible del Serielizados Fest 2021.

Després de passar per aquella cantera britànica que és el sempitern culebrot ‘Coronation Street’, on va ser el guionista més jove del planter, Paul Abbott va encadenar sèries i minisèries com ‘Children’s Ward’, ‘Reckless’, ‘Touching Evil’ i ‘Clocking Off’. Al 2003, Un any abans d’estrenar ‘Shameless’, Abbott va tocar la glòria amb la minisèrie ‘State of Play’ (‘La sombra del poder’) un trepidant thriller polític que segueix sent un dels més recordats de la BBC.

El guionista britànic, criat per la seva germana en un barri humil del nord d’Anglaterra, dins d’una família nombrosa de pares absents, va bolcar les seves traumàtiques experiències vitals per a crear una obra clau de la ficció britànica moderna com ‘Shameless’. Si alguna cosa hem après dels Gallagher i les seves vides desestructurades és que, malgrat tot, a la vida mai has d’oblidar com passar-t’ho bé.

Qui no aniria a fer unes pintes al pub de la cantonada amb ell? Potser no arribarem a tant però ho intentarem assistint a aquesta distesa conversa entre el Paul Abbott i el periodista Toni Garcia Ramon. Farem un recorregut la vida i obra d’un escriptor particular, dotat d’un finíssim sentit de l’humor que mai dona l’esquena a les realitats socials ni les dificultats per les que passen els seus personatges.

Sessió en anglès amb traducció simultània al català.

ESTRENA DE 'WOLFE'

Després de la xerrada, els asistents podrán gaudir de l'estrena en exclusiva de 'Wolfe', la nova sèrie de Paul Abbott.

'Wolfe' és el nou drama criminal forense on Paul Abbott ens conduirà per les parts més fosques de la humanitat. 'Wolfe', en última instància, tracta d’estimar i fer el correcte a tota costa. Quelcom de bo en aquests dies foscos... no?

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Diàleg amb Paul Abbott + Estrena de 'Wolfe'

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado