Gratis

Varias fechas

DJ Nyeski - From Les Franqueses With Love

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Popular la Tintorera

Carretera de Ribes, 139

Corró d'Avall

08520 Les Franqueses del Vallès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
DJ Nyeski, nom artístic d'en Marc Montañés, els que vau seguir el Vermutejants ja el coneixeu, els que no flipareu. El tindrem cada 15 dies.

Acerca de este evento

Música de tots els colors, sonoritats i ritmes: de la llum a la foscor, del fred al foc, de la calma a la tempesta. Amb l'esperit dels Vermuts de la Tintorera que vam fer per streaming durant el confinament, ara des del local. From Les Franqueses With Love, per seduïr en Sean Connery i si hi ha sort una miqueta també a tots vosaltres.

Aquesta primera sessió l'ha titulada  "un centro di gravità permanente" . Tot una declaració d'intencions

DRET D'ADMISSIÓ

Aquesta entrada dona dret al portador, si es soci o sòcia, a accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) per gaudir i participar exclusivament de l’activitat que s’indica al títol de l’entrada.

En cas que el portador de l'entrada no sigui soci o sòcia, podrà fer-se'n abans d'accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall).

No s'admetrà l'accés a cap persona dins del local que no tingui la condició de sòcia o soci de l'Ateneu Popular la Tintorera.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El fet d’accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) el portador de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del local de l’Ateneu Popular la Tintorera per diferents mitjans i que podran ser emeses en directe o difoses posteriorment amb caràcter informatiu i/o promocional i autoritza el seu ús.Les imatges recollides pels mitjans de l’Ateneu Popular la Tintorera, seran tractats segons la política de privacitat definida al nostre web www.latintorera.cat

Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, gravació o reproducció a l’interior del local, excepte que es tingui l’autorització expressa de la Comissió Coordinadora o la junta gestora de l'Ateneu Popular la Tintorera.

MESURES PROTECCIÓ COVID 19

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Cal arribar a l'hora, ni massa d'hora ni massa tard.

I seguir les normes següents:

  • Cal dur en tot moment mascareta
  • Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic al entrar al local
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 1,5mts
  • Es recomanable dur guants d'un sol ús.

ALTERNATIVES PER PARTICIPAR DES DE CASA

Però també el podreu veure i escoltar des de casa

Streaming

Comparte con tus amigos

Ubicación

Ateneu Popular la Tintorera

Carretera de Ribes, 139

Corró d'Avall

08520 Les Franqueses del Vallès

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado