Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme

32 Carrer d'Ernest Lluch

08302 Mataró

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

La 3a Jornada Professional "Alimenta el teu negoci", organitzada per l'Associació Dona't un Impuls, té com a objectiu generar la reflexió interna d'assistents (dones associades i no associades) autònomes i pimes comercials del Maresme i Barcelonès Nord, facilitant les claus per afrontar processos de transformació digital.

Avui, moltes empreses, sobretot pimes, no han apostat encara per invertir en aspectes tecnològics o digitals, bé sigui per falta de temps, formació o per falta de visió general sobre com adaptar tecnologia a les seves empreses.

En aquesta tercera edició de la jornada "Alimenta el teu negoci" treballarem tres eixos: prendre consciència sobre el context de digitalització actual, fomentar la reflexió estratègica i exemplificar amb casos reals. Per això comptarem amb una gran varietat de ponents expertes, empresàries i emprenedores que conformaran aquest paraigües "Dones i TiC".

I per culminar la jornada, comptarem amb una ponent estrella la Mònica Mendoza, qui ens farà una màster ponència sobre motivació i venda.

Us hi esperem a totes!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme

32 Carrer d'Ernest Lluch

08302 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado