DÚO TERRA - L'ESTARTIT

Panel de acciones

DÚO TERRA - L'ESTARTIT

El Duo Terra està format per l’Andrea Barato i l’Emma Campàs, interpreten obres d’Isaac Albéniz, Joaquín Rodrigo, Astor Piazzolla, etc.

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

lun., 21 de ago. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

ESGLÉSIA DE STA ANNA ESGLÉSIA 17289 L'ESTARTIT Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

El Duo Terra està format per l’Andrea Barato i l’Emma Campàs, dues joves guitarristes catalanes. Interpreten música de diferents estils i èpoques com ara obres d’Isaac Albéniz, Joaquín Rodrigo, Astor Piazzolla, Béla Bartók i Paulo Bellinati, entre altres.

Andrea Barato del Álamo, nascuda a Cornellà de Llobregat (Barcelona). Va començar a estudiar guitarra clàssica amb el Jordi Gironès Carreras, va continuar la seva formació al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers amb Daniel Rubies Cenoz i actualment estudia al Conservatori Superior del Liceu amb el mestre Guillem Pérez-Quer. Des de 2020 forma part de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona dirigida pel mestre Sergi Vicente i des del 2021 n'és la concertino.

Emma Campàs i Alàs, nascuda a Balaguer (Lleida), va cursar els seus estudis elementals de música a l’escola municipal de música , posteriorment va cursar el grau professional en l’especialitat de guitarra a l’institut escola artístic Oriol Martorell obtenint el premi d’honor en la mateixa especialitat. Actualment estudia el grau superior de música a la Fundació Conservatori Liceu gràcies a una beca atorgada per la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!