Varias fechas

EDIFICI / Estació de tractament d'aigua potable (ETAP Son Tugores)

Panel Acciones y detalles

Cancelado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Camí dels Reis, 391

Camí dels Reis, 391

07010 Palma

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Inscripció prèvia per a les visites guiades de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Son Tugores / OPEN HOUSE PALMA 2021

Acerca de este evento

INFORMACIÓ SOBRE LA VISITA

Es realitzaran dues visites, dirigides pel personal propi d'EMAYA:

  • Dissabte, 6 de novembre de 2021 a les 10 h.
  • Dissabte, 6 de novembre de 2021 a les 12 h.

		Imagen de EDIFICI / Estació de tractament d'aigua potable (ETAP Son Tugores)

INFORMACIÓ SOBRE L'EDIFICI

L’estació de Tractament d’Aigua Potable de Son Tugores es va construir al 1995 i és el punt de convergència de tots els recursos d’aigua susceptibles a ser apta per al consum humà de què disposa EMAYA.

Les aigües salobres procedents dels pous de les zones de Ponent i llevant son captades i reclorades al dipòsit d’aigua bruta de Son Tugores, que té capacitat de 750 m².

Actualment, la planta té una capacitat de producció de 42.000 m3 amb els 6 racks convencionals, a més d’uns 4.400 m3 addicionals de rack de rebutjos. La producció de la potabilitat pot aconseguir valors del 24% del subministra total d’EMAYA. La seva posada en funcionament i l’alternança dels sondejos que l’alimenten han permès la recuperació dels aqüífers i la reducció del seu contingut salí.

Les fonts naturals que gestiona EMAYA son la Font de la Vila, la Font de Mestre Pere i la Font d’en Baster, que constitueixen una de les aportacions bàsiques per a l’abastiment d’aigua de la ciutat des de temps antics.

A les instal·lacions de Son Tugores també es troba l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de fonts naturals que presenten un índex de terbolesa molt variable. En aquesta instal·lació es realitza el tractament de l’aigua procedent d’aquestes fonts que brollen quan plou durant alguns dies.


		Imagen de EDIFICI / Estació de tractament d'aigua potable (ETAP Son Tugores)

PROTOCOLS COVID-19

Durant les visites, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants a l'inici de la visita.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Comparte con tus amigos

Ubicación

Camí dels Reis, 391

Camí dels Reis, 391

07010 Palma

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Open House Palma

Organizador de EDIFICI / Estació de tractament d'aigua potable (ETAP Son Tugores)

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Guarda este evento

Evento guardado