Gratis

Varias fechas

EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Blanquers

Panel Acciones y detalles

Gratis
Descripción del evento
Inscripció prèvia per a les visites guiades als habitatges socials del carrer de Blanquers / OPEN HOUSE PALMA 2021

Acerca de este evento

INFORMACIÓ SOBRE LA VISITA

L'accés a aquest edifici es farà mitjançant inscripció prèvia, per tal de controlar l'aforament i mantenir l'ordre i la seguretat dins les obres. Previ a l'entrada a l'obra, cada una de les persones visitants s'haurà d'identificar mitjançant DNI o similar i signar una declaració d'accés sota la seva pròpia responsabilitat.

Sense identificació o sense declaració responsable, no es permetrà l'accés al recinte.

Les visites guiades es realitzen durant els dematins dels dies 6 i 7 de novembre, cada trenta minuts entre les 10 a les 14 h. En total hi ha 16 torns disponibles amb 15 places cada un d'ells.

L'organització d'OPEN HOUSE PALMA proporcionarà a cada una de les persones visitants els elements de protecció individuals corresponents (armilla reflectora, casc i còfia higiènica d'un sol ús), segons les indicacions del Coordinador de Seguretat i Salut.

És obligatori ser major d'edat per inscriure's i accedir a aquest edifici.

Durant la visita, és obligatori dur calçat tancat i roba adequada.


		Imagen de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Blanquers

INFORMACIÓ SOBRE L'EDIFICI

Aquests 5 habitatges socials, promoguts per l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) per destinar-los a lloguer social assequible, es desenvolupen en un solar entre mitgeres amb doble façana, una al carrer de Blanquers i l'altra al carrer de la Posada de Montserrat, al barri de la Calatrava del centre històric de Palma.

El projecte es desenvolupa en planta baixa i dues plantes pis, adaptant-se a la normativa del Pla General de la ciutat. L'accés a la promoció es dóna pel carrer de Blanquers, on se situa el nucli de comunicacions vertical. A la planta baixa s'hi troba un habitatge adaptat i un local que té accés pels dos carrers. A les plantes primera i segona s'hi situen dos habitatges per planta. L'edifici compta amb un pati interiors de grans dimensions que garanteix la ventilació creuada i l'assolellament de tots els habitatges. La coberta és inclinada a una aigua cap a cada carrer, i es troba acabada amb teula àrab tradicional.

L'edifici segueix les actuals directrius de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) pel que fa a la màxima qualitat arquitectònica amb una alta eficiència energètica, derivada d'un procés de disseny que atén al lloc on se situa i l'aprofitament de les fonts naturals d'energia, garantint així un comportament adequat de l'edifici de manera estacional. Altrament, aquesta promoció recupera i potencia un model d'economia circular, utilitzant materials i productes de proximitat que pretenen reduir les emissions de CO₂ en els processos de fabricació, transport i posada en obra. A més a més, s'ha tingut en compte la gestió de recursos (aigua, energia, residus, etc.) i la salut de les persones, tant durant la construcció de les obres com durant la utilització dels futurs edificis.


		Imagen de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Blanquers

PROTOCOLS COVID-19

Durant les visites, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants a l'inici de la visita.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Comparte con tus amigos
{ _('Organizer Image')}

Organizador Open House Palma

Organizador de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Blanquers

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Guarda este evento

Evento guardado