Gratis

Varias fechas

EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Brotad

Panel Acciones y detalles

Gratis
Descripción del evento
Inscripció prèvia per a les visites guiades als habitatges socials del carrer de Brotad / OPEN HOUSE PALMA 2021

Acerca de este evento

INFORMACIÓ SOBRE LA VISITA

L'accés a aquest edifici es farà mitjançant inscripció prèvia, per tal de controlar l'aforament i mantenir l'ordre i la seguretat dins les obres. Previ a l'entrada a l'obra, cada una de les persones visitants s'haurà d'identificar mitjançant DNI o similar i signar una declaració d'accés sota la seva pròpia responsabilitat.

Sense identificació o sense declaració responsable, no es permetrà l'accés al recinte.

Les visites guiades es realitzen durant els dematins dels dies 6 i 7 de novembre, cada trenta minuts entre les 10 a les 14 h. En total hi ha 16 torns disponibles amb 15 places cada un d'ells.

L'organització d'OPEN HOUSE PALMA proporcionarà a cada una de les persones visitants els elements de protecció individuals corresponents (armilla reflectora, casc i còfia higiènica d'un sol ús), segons les indicacions del Coordinador de Seguretat i Salut.

És obligatori ser major d'edat per inscriure's i accedir a aquest edifici.

Durant la visita, és obligatori dur calçat tancat i roba adequada.


		Imagen de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Brotad

INFORMACIÓ SOBRE L'EDIFICI

Aquests 43 habitatges socials, promoguts per l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) per destinar-los a lloguer social assequible, se situa a la Plaça de Can Ribas, al barri de la Soledat de Palma. El projecte proposa la construcció d'un edifici de nova planta de 43 habitatges i 43 places d'aparcament en planta soterrani. Es divideix en dos volums, una plaça interior, espai de terrasses i accés a l'aparcament.

L'edifici Brotad és l'edifici més curt i alt, i limita amb el carrer Brotad a l'est, amb la plaça de Can Ribes al nord i amb una parcel·la urbana a la part sud. Alberga dos nuclis d'escala amb accés des de la plaça interior. Consta de planta baixa i tres plantes pis amb quatre habitatges per planta, fent un total de 16 habitatges. Els habitatges de la planta baixa disposen de terrassa a la plaça interior.

L'edifici Tous és l'edifici més llarg i baix, que limita amb el carrer Tous a l'oest, amb el carrer Ferriol al nord, amb la plaça de Can Ribas a l'est i amb una parcel·la urbana al sud. Alberga cinc nuclis d'escala, tres dels quals tenen accés des de la plaça de Can Ribas, mentre que altres dos tenen accés des de la plaça interior. Consta de planta baixa i 2 plantes amb nou habitatges per planta, fent un total de 27 habitatges, dels quals 3 són accessibles. Els habitatges de la planta baixa disposen de terrassa al carrer Tous amb accés independent des del mateix carrer. La plaça interior se situa entre els dos volums edificats, que se separarà de la plaça de Can Ribas amb una tanca.

El projecte es redacta per dotar als habitatges de les condicions d'habitabilitat, així com totes les condicions òptimes d'ús, seguretat, i salubritat. Els habitatges es projecten i distribueix per garantir el màxim assolellament a les sales d'estar, alhora que se'ls vol dotar de la màxima flexibilitat possible. A més, el projecte aprofita l'orientació i la posició dels diferents elements del programa per crear un edifici d'alta eficiència. Tots els habitatges són passants, per aconseguir una correcta ventilació natural creuada a l'estiu amb doble orientació.


		Imagen de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Brotad

PROTOCOLS COVID-19

Durant les visites, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants a l'inici de la visita.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Comparte con tus amigos
{ _('Organizer Image')}

Organizador Open House Palma

Organizador de EDIFICI / Habitatges socials al carrer de Brotad

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Guarda este evento

Evento guardado