EKATERINA ZAYTSEVA - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Panel de acciones

EKATERINA ZAYTSEVA - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

GUITARRA ESPAÑOLA - SPANISH GUITAR “Una autèntica virtuosa, un concert extraordinari!!!

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mar., 29 de ago. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries 1 Plaça Mossèn Cinto Verdaguer 17486 Castelló d'Empúries Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

"A vegades només cal un parell de segons per entendre que presenciaràs una cosa extraordinària: el concert d'Ekaterina va ser una d'aquestes experiències úniques" T.Erikson

Concertista de trajectòria internacional, ha actuat a prestigioses sales com la Filharmònica de Sant Petersburg, el Palau de la Música Catalana a Barcelona, la Sala de la Ràdio Varsòvia o el Conservatori de Moscou, entre d'altres. De formació clàssica aborda estils d'altres àmbits com el flamenc i altres músiques del món.

Com a solista ha compartit cartell amb grans figures de la guitarra clàssica com David Russell, Manuel Barrueco, Aniello Desiderio, Zoran Dukic, Ricardo Gallen, etc.

La seva activitat interpretativa és molt diversa, cosa que l'ha portat a participar en importants festivals internacionals de guitarra clàssica, flamenc i jazz com a “Mestres de la Guitarra” aBarcelona, “Flamenc on Fire” a Pamplona, “La Nit Blanca” a Cordoba o “Volldamm Jazz Festival” de Barcelona.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!