EL BON DOCTOR, Dia Mundial del Teatre

Panel de acciones

EL BON DOCTOR, Dia Mundial del Teatre

De Neil Simon. Amb la Taula d'Arts Escèniques de Sant Cugat

Por Taula d'arts escèniques

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Empieza el dom., 26 de mar. de 2023 17:00 CEST

Ubicación

Teatre de Mira-sol Carrer de Mallorca, 42 08195 Sant Cugat del Valles Spain

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Acerca de este evento

  • 2 horas
  • Entrada electrónica móvil

Anton Pàvlovitx Txèkhov va néixer a Rússia el 1860 i va morir de tuberculosi a Alemanya el 1904. Metge de professió, va ser un prolífic escriptor de relats i també va escriure algunes peces teatrals, amb poc èxit inicialment, però que van ser molt representades posteriorment. La grandesa de la seva obra rau en el reflex de la vida quotidiana de persones vulgars subjectes a un destí mediocre. El seu estil és simple, breu i reservat.

Marvin Neil Simon va néixer a Nova York el 1927 i va morir a Manhattan el 2018. Fou un autor teatral i guionista estatunidenc, molt conegut per obres com “L'estranya parella”. Les seves comèdies lleugeres es van dur a la pantalla en nombroses ocasions i van ser traduïdes a moltes llengües.

La Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat representa, en la celebració del Dia Mundial del Teatre 2023, una versió de l’obra “El bon Doctor”, en la que Neil Simon dramatitza històries breus escrites per Txèkhov. Aquestes històries deixen al descobert amb humor les fragilitats dels éssers humans, a través del comportament dels personatges i de la resolució de les històries, gens típiques ni predictibles.

Acerca del organizador