Gratis

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
El Salvador

Acerca de este evento

L’Ensemble LiberArte està formada per tres joves dones que formen part de l’Orquestra de Corda de la Presó d’Ilopango (El Salvador), un reconegut projecte d’inserció social a través de la música on les seves integrants van aprendre a tocar dins la presó com a forma de rehabilitació.

Creada l’any 2016, actualment l’orquestra està integrada per 80 dones joves entre 14 i 23 anys que compleixen condemna per delictes vinculats a les «maras»: homicidi, extorsió, robatori, tràfic de drogues, etc.

Aquest concert divulgatiu forma part de la gira de presentació del projecte a Catalunya i Euskadi. Les integrants de l’Ensemble LiberArte combinaran música i paraula, tocant i explicant el seu testimoni de vida. El programa que integra des de bandes sonores fins a musicals i música tradicional sudamericana, tindrà la col·laboració d’una jove agrupació lleidatana, el Quartet Lila, format per quatre noies d’entre 15 i 16 anys.

La presentació de l’acte que forma part de la programació del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó anirà a càrrec de Carles Feixa, catedràtic d’antropologia social de la UPF.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado