Gratis

Varias fechas

Entrenaments APdC de CLÀSSIC

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento
Descripción del evento
Entrenaments professionals. ATENCIÓ: Com a màxim es podrà reservar plaça per a un entrenament de cl``assic i un de contemporani a la setmana

Acerca de este evento

Per a complir amb les actuals restriccions, caldrà portar mascareta en tot moment i el límit serà del 30% de l’aforament de la sala: 10 alumnes + el professor/a a La Caldera i 6 alumnes + el professor/a a La Piconera.

Nou sistema de reserva de places

Atesa la limitació d’assistents i per tal donar igualtat d’oportunitats a tots els i les professionals interessats, hem establert un nou sistema de preinscripció. Així, només es podrà reservar plaça com a màxim per a un entrenament de clàssic i un de contemporani a la setmana.

Si es reserva per més dies, automàticament s'anul·larà la segona opció.

Protocol a seguir arran de la COVID-19:

- Segons la normativa vigent, l'aforament és del 30%. Per tant, es permet l'assistència de 6 alumnes a La Piconera (clàssic) i 10 alumnes a La Caldera Les Corts (contemporani).

- És imprescindible reservar plaça per assistir a la sessió. No s’acceptarà a ningún sense reserva confirmada. Les persones apuntades a la llista d’espera només poden presentar-se als centres si han rebut confirmació de plaça.

- En cas de no poder assistir a la sessió reservada us demanem que aviseu a l’APdC amb més de 24 hores d'antelació. D’aquesta manera podrem contactar amb els inscrits a la llista d’espera. En cas de no fer-ho, les entitats organitzadores ens reservem el dret de vetar les reserves d’aquelles persones que reiteradament no compleixin amb aquest requisit.

- Es farà control de temperatura abans d'entrar a l'entrenament i es farà firmar un document de responsabilitat als usuaris. No es permetrà l’entrada a ningú que superi els 37 graus.

- Obligatori: Rentar-se les mans amb gel o amb sabó abans o després de la sessió, ús de mascareta en tot moment, treure's les sabates abans d'entrar a la sala, venir canviat de casa (no hi haurà accés als vestuaris ni a les dutxes).

- No es permetran aglomeracions als passadissos ni a les zones comunes.

Informació sobre el professorat: https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

El fet d'inscriure's als entrenaments significa l’acceptació d’aquestes normes.

Gràcies per la vostra comprensió!

Comparte con tus amigos

Guarda este evento

Evento guardado