7,90 €

Escenas íntimas + Deshaciendo el género

Panel Acciones y detalles

7,90 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Aquesta doble sessió presenta a Enrique Ortuño ( 'Los Bridgerton'), especialista en escenes "íntimes", i una taula rodona LGTBIQ+.

Acerca de este evento

Escenes íntimes

Com es coreografien les escenes de sexe? Els actors s'exciten? Com es genera química amb un equip de rodatge mirant? Enric Ortuño és un dels especialistes pioners en Intimacy i un dels més sol·licitats de la indústria televisiva i cinematogràfica anglosaxona.

El seu perfil oficial és "Director i coordinador d'intimitat", i ha dirigit escenes de sexe per a sèries com 'Los Bridgerton', 'Adult Material', 'Pennyworth', 'The Sandman' i 'Domina' -Estrena al Serielizados Fest- entre moltes altres.

Ortuño aterra al Festival de Sèries per desvetllar les tècniques que utilitza per crear confiança en els intèrprets, coreografiar els seus moviments i posar els pèls de punta a l'espectador. Una sessió inèdita per descobrir un dels oficis menys coneguts però més imprescindibles de les sèries que veiem.

Desfent el gènere

S'ha convertit la TV al millor altaveu de la comunitat LGTBIQ+? Quan veurem a un actor o actriu trans interpretar a un personatge cisgènere? Com es combat l'homofòbia des de la tele? Aquesta xerrada moderada per Alba Riera, directora del podcast DENTRO (de Radio Primavera Sound), comptarà amb la presència de l'actriu i influencer Penélope Guerrero, que amb 239.000 suscriptors a YouTube y 78.500 seguidors a Instagram, una pionera en la normalització del col·lectiu trans, especialment entre les joves. La Tacones, com també se li coneix, a més ha actuat en sèries com Sky Rojo de Netflix, Mercado Central de TVE, i Los Hombres de Paco d'Antena 3.

A la xerrada també participarà Iñaki Mur, actor de teatre, cinema i televisió, amb una llarga trajectòria malgrat la seva joventut. Entre els seus papers més recordats estan els de 'Polseres Vermelles', 'Merlí' i 'Drama'. Mur és a més un influencer, amb més de 80.000 seguidors en Instagram, obertament homosexual, que ha defensat en diverses ocasions els drets de la comunitat LGTBIQ+.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre del CCCB

Plaça de Joan Coromines

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Escenas íntimas + Deshaciendo el género

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado