Gratis

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
5ª Escena Fresca, vespre de monòlegs amb JanRa i Guillem Estadella

Acerca de este evento

Actuació de JanRa

En JanRa és un jove vilafranquí que des de ben petit que és un apassionat del teatre i de "fer el pallasso", com ell diu. Ja fa un temps, que tot i la seva joventut, en Jan fa monòlegs amb públic i durant aquest temps de confinament que els ha començat a publicar a les seves xarxes

A les Escenes Fresques ens presentarà el seu monòleg, es tracta d'una explosió juvenil on a mesura que avança es va despertant la nostàlgia i el públic es sent identificat en els temes que va tractant. Serà narrat des d'un punt de vista d'un adolescent on mitjançant la ironia i l'humor parlarà de la pròpia adolescència, el sexe, els estudis, el confinament... tot fent interactuar als espectadors.

Actuació Guillem Estadella

Guillem Estadella és un jove de 24 anys de Cunit que va començar el seu camí en el món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allà va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i, al poc temps, va participar i va guanyar l'edició del concurs de monòlegs, 'Lijar Sonrie', a Almeria. El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, RAC1, Digital Hits FM, Onda Cero. i També va ser el reporter del 'Fricandó Matiner', el morning de RAC105, durant 3 anys.

En Guillem ens presentarà el seu monòleg Quin Pollastre! Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? En Guillem, tot i la seva curta edat, ja n'ha hagut de solucionar uns quants. Per això, està decidit a fer teràpia amb el seu públic, per parlar de totes aquelles situacions complicades que, de ben segur, més d'un ha viscut. Un monòleg que combina l'stand up amb la improvisació, un toc musical i un parell d'ous.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Organizador Espai Jove La Nau - Joventut - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Organizador de Escenes Fresques - JanRa i Guillem Estadella

Guarda este evento

Evento guardado