Gratis

Escenes Fresques - La Nau Band i Rodrigo Laviña y su combo (Extraño Weys)

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
6ª Escena Fresca

Acerca de este evento

Actuació de La Nau Band

Durant el confinament va sorgir La Nau Virtual que consistia en portar l'espai jove La Nau a les xarxes per tal de seguir actives durant els mesos de confinament. La Nau Virtual va ser un èxit i un dels subprojectes d'aquesta va ser els "Joves Talents"; actuacions de joves de curta durada per mitjà de les xarxes (instagram, youtube...).

Un cop ja recuperada en part la presencialitat, des de La Nau s'ha aconseguit reunir alguns d'aquests talents i teixir l'aliança per fer un projecte en comú. Concretament la trobada amb els joves talents ha donat lloc a tres propostes musicals. La primera consisteix en fer versions de cançons, la segona és organitzar un "antikaraoke" i l'última és crear una cançó en comú on cada jove hi pugui aportar el seu granet de sorra.

Després d'aquestes trobades, s'ha apostat per portar el seu talent a l'escenari de les Escenes Fresques d'aquest 2021 on hi actuaran sis d'aquests joves amb noves i fresques propostes d'aquests emergents.

Actuació d'Extraño Weys

Extraño Weys és un projecte impulsat per Rodrigo Laviña i Patxi Vazili (també conegut com a V. Pizza) que acaba de presentar el segon treball discogràfic titulat Rodrigo Laviña y su combo (Say it Loud, 2021). Laviña, una de les personalitats més veteranes del hip-hop català, i exintegrant de Pirat's Sound Sistema i At Versaris, va presentar al 2014 el primer treball com a Extraño Weys, titulat Variacions en fu-remoll de la cinquena simfonia inèdita de Roger Linn (Say it Loud, 2014), i després, el 2016, el senzill "Say it extraño". Des de llavors, però, el silenci havia monopolitzat l'activitat del grup fins a l'arribada d'aquest nou treball.

Aquest nou àlbum, concebut essencialment a través dels vinils i les caixes de ritme, s'aventura en noves influències musicals com la psicodèlia seixantera, l'homenatge al pop català ieie o la música brasilera. A través de les catorze cançons que integren el treball, el grup pretén escapar de les radiofórmules que darrerament han sorgit del rap i del trap i teixir el seu estil propi. Per teixir aquest estil, Laviña s'encarrega majoritàriament de les veus, i Vazili de la producció. Però, a més, l'àlbum també compta amb la col•laboració de diversos artistes com Joana Gomila i Laia Vallès, Martí Sales (Surfing Sirles), Marta Garret (The Bop Collective) i El Gordo del Puru.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Organizador Espai Jove La Nau - Joventut - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Organizador de Escenes Fresques - La Nau Band i Rodrigo Laviña y su combo (Extraño Weys)

Guarda este evento

Evento guardado