Escenes Fresques - Xavi Lozano i Nil Coral Mallofré

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Hi ha places limitades. Si finalment no pots assistir a l'acte cal que avisis amb el màxim d'antel·lació per poder donar la teva plaça a una altra persona interessada.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Hi ha places limitades. Si finalment no pots assistir a l'acte cal que avisis amb el màxim d'antel·lació per poder donar la teva plaça a una altra persona interessada.
Descripción del evento
4ª Escena Fresca, espectacle eclèctic de música i dansa amb Nil Coral Mallofré (jove talent local) i Xavi Lozano

Acerca de este evento

Actuació Nil Coral Mallofré

El Nil Coral Mallofré és un jove talent vilafranquí que va formar-se a ESAD EÒLIA de Barcelona en les modalitats d'Interpretació, Dramatúrgia, Direcció, Cos, Coreografia, Dansa i Moviment. Estén la seva formació, de dansa, a l'Escola de Dansa Assumpta Trens de Vilafranca del Penedès, en les disciplines de Contemporani, Clàssic i Funky, on, a més a més, n'és part del professorat impartint classes de Dansa Creativa i Expressivitat Corporal, Contemporani i Iniciació a la Dansa Clàssica i Neoclàssica.

En aquest espectacle ens presentarà una peça d'un solo de dansa contemporània i neoclàssica dissenyada principalment per a públic a tres bandes, tot i la fàcil adaptació a les diferents opcions de col•locació del públic assistent. Fins i tot des de les pantalles.

En Nil ens presenta un espectacle anomenat Smile Religion on proposa un viatge superficial, on la part principal i única (en un principi) que l'artista vol mostrar, és la seva imatge del somriure perfecte, del somriure ideal, del somriure còmode, del somriure feliç, del somriure de riure, del somriure atractiu, del somriure per somriure. Sempre i quan, quedi bé, agradi i doni likes. - Et desitjo el millor, que el teu somriure et doni likes. – Durant l'espectacle es mostra en diferents ocasions l'acció del traspàs del paper a la tecnologia. De l'analògic al digital. De la soledat a la fe. Com uns instants d'espera i reflexió ens poden conduir a la necessitat de canviar el nostre passat, per obtenir un futur insòlit i incomplert. Aquest espectacle sorgeix de l'inici d'un treball, durant els mesos del confinament de la pandèmia. Amb la vessant de com estava afectant aquella situació d'aïllament i tancament als joves i l'increment de la necessitat d' utilitzar la tecnologia com a part fonamental i vital del dia a dia. Smile Religion és una declaració d'amor, odi i esperança cap a un mateix, esperant l'aprovació dels altres.

Actuació de Xavi Solo

Xavi Lozano és, per damunt de tot, un gran comunicador. Format musicalment al món clàssic i de la cobla sempre ha estat en contacte amb tot tipus de música, de la tradicional a l'experimental passant per fusions de tot tipus. Especialitzat en aeròfons tradicionals ha format part de manera estable o en forma de col.laboracions amb gran varietat de músics i projectes (Lluís Llach, Mªdel Mar Bonet, Lídia Pujol, Miquel Gil, etc.).En ràdio i televisió, ha estat presentador i assessor del programa d'educació musical "L'Atrapa-sons" del K3. Ha col•laborat amb TV3 (No me la puc treure del cap, Una mà de contes, Col.leccionistes, La Marató,...) i Cuatro (El Hormiguero, Buenafuente,...), Catalunya Ràdio (Tot és molt confús,...), etc.

En l'actualitat dedica bona part de la seva vida professional a la didàctica i a la pedagogia amb actuacions i tallers (en solitari o amb la formació Bufa & Sons)sobre com fer música a partir d'objectes i materials reciclats. Forma part de FLADEM (Foro Latinoamericano para la Educación Musical).

En Xavi Lozano vindrà a l'Espai Jove La Nau a fer un espectacle musical on desenvoluparà les seves habilitats de multiinstrumentista amb una impressionant destresa fent sons i construint melodies amb instruments insòlits per la seva quotidianitat.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Jove La Nau

45 Carrer de Baltà de Cela

#47

08720 Vilafranca del Penedès

Spain

Ver mapa

Organizador Espai Jove La Nau - Joventut - Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Organizador de Escenes Fresques - Xavi Lozano i Nil Coral Mallofré

Guarda este evento

Evento guardado