12 € – 15 €

Espai Jazz/ Gianni Gagliardi en concert

Panel Acciones y detalles

12 € – 15 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Gianni Gagliardi en concert

Acerca de este evento

Gianni Gagliardi és saxofonista, compositor i productor barceloní. El seu so, originalitat i integritat artística li han permès actuar per tot el món en situacions molt diverses, des del jazz fins al flamenc.

Ha estudiat al Berklee College of Music de la Universitat Estatal de Nova York, al Conservatori d’Amsterdam i al Conservatori Nacional Superior de música i dansa de París. Gianni és fundador de Bcn Jazz Colective: un segell discogràfic que té com a objectiu promocionar la música original de l'escena nacional.

El seu àlbum de debut, "Nomadic Nature" publicat per Brooklyn Jazz Underground Records ha tingut un gran èxit en la premsa internacional.

Gianni Gagliardi ens interpretarà la seva versió d’estàndards, així com també temes originals, acompanyat del pianista Lluís Capdevila, que també aportarà algun tema propi.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado