Estrena documental "Els misteris de Can Palós"

Panel Acciones y detalles

Agotado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cinemes Can Castellet

28 Carrer de Jaume I

08830 Sant Boi de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
En “Els misteris de Can Palós” s’explica els enigmes i les diferents troballes arqueològiques d’aquesta petita masia del sege XVIII

Acerca de este evento

En “Els misteris de Can Palós” s’explica els enigmes i les diferents troballes arqueològiques d’aquesta petita masia del sege XVIII, així com va ser la seva rehabilitació i l’ús actual que te aquest edifici com a aula de natura.

El relat del documental comença explicant que l’any 2016, uns humils -i alhora misteriosos- maons del segle XVIII de la masia de Can Palós, dipositats en el Museu de Sant Boi de Llobregat, van formar part de la ambiciosa exposició temporal “D'obra. Ceràmica aplicada a l'arquitectura”, exposada i impulsada pel Museu del Disseny de Barcelona.

El documental ha estat dirigit per en Xavier Sánchez, estudiós local i actual vice president de la Rutlla, centre d’estudis santboians. La banda sonora és del disc “Shedneryan” del compositor de Vilafranca del Penedès, Roger Subirana. Subirana té una amplia discografia i és un compositor habitual de bandes sonores pel cinema, mappings i la publicitat.

És obligatori assistir a la projecci del documental amb mascareta de protecció

Durada: 78'

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cinemes Can Castellet

28 Carrer de Jaume I

08830 Sant Boi de Llobregat

Spain

Ver mapa

Organizador LA RUTLLA. CENTRE D'ESTUDIS SANTBOIANS

Organizador de Estrena documental "Els misteris de Can Palós"

Guarda este evento

Evento guardado