4,61 €

Estrena "Mironins"

Panel Acciones y detalles

4,61 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
El Serielizados Fest presenta aquesta nova sessió, ideal per endur-te’n al festival als més petits de la casa.

Acerca de este evento

‘Mironins’ és la protagonista de la nostra primera sessió infantil. Una proposta d’animació, destinada a infants de 3 a 8 anys, on l’obra de Joan Miró cobra vida a través de divertides aventures multicolor. Creada per Mikel Mas i Celia Rico (nominada al Goya per ‘Viaje al cuarto de una madre’), la serie conjuga diversos estils d’animació per apropar el món de l’artista català al públic actual.

La projecció, d’una hora de duració, consta, en total, de vuit capítols de la sèrie. Vuit històries on els ‘Mironins’ són els protagonistes. Es tracta de tres entranyables gotes de pintura que es diuen Blu, Ro i Low. Totes tres cobren vida quan el museu tanca les seves portes, per submergir-se en el inesgotable univers de l’art i la imaginació de Joan Miró.

En el procés, els Mironins viuran aventures trepidants viatjant d’un quadre a l’altre i sortejant dificultats inesperades. A més de superar obstacles causats per elements externs imprevisibles (i pels embolics en els que cauen ells mateixos) i coneixent a personatges tan surrealistas com inolvidables.

‘Mironins’ és una coproducció de Low Films, Cornelius Films, Wuji House, Peekaboo Animation, Hampa Studio, Walking the dog, Televisión Española i Televisió de Catalunya. Amb la participació de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), IVAC (Institut Valencià de Cultura), À Punt, Ketnet, VAF (Vlaams Audiovisueel Fonds), Media Europa Creativa, GAC (Guionistes Associats de Catalunya), Fundació Joan Miró i la Successió Miró.

Durada: 60 min

Idioma: Català

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Estrena "Mironins"

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado