Gratis

EXPERIÈNCIA TREBALLADOR

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu del calçat i de la indústria

223 Avinguda del General Luque

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Cal tenir clar que, si no tens una estratègia d’“experiència treballador” desenvolupada prèviament, l'experiència client no funcionarà.

Acerca de este evento

Sembla que l’“experiència client” està agafant molta força i que les empreses estan destinant molts recursos i temps a desenvolupar-la. Però cal tenir clar que, si no tens una estratègia d’“experiència treballador” desenvolupada prèviament, l'experiència client no funcionarà.

En aquesta xerrada parlarem de com dotar les empreses i els comerços d'eines per millorar l'experiència de les seves empleades i empleats, generar espais corresponsables i de confiança en què les persones puguin aportar i tenir un acompliment notable, amb una repercussió clara en la satisfacció dels seus clients.

Lilian Goberna Lehmann

Sòcia de Go Consulting, Consultoria de Persones i Estratègia

www.go-consulting.es

Acompanya persones i organitzacions en projectes de fidelització i desenvolupament de talent. Ajuda els equips a potenciar el seu màxim rendiment amb eines d'avaluació de personalitat i conducta, així com amb altres tècniques de desenvolupament d'habilitats. Treballa en projectes de transformació empresarial amb una equilibrada orientació entre les persones i els resultats, fomentant accions de millora de clima, comunicació interna i de cultura corporativa. La seva missió és fomentar una gestió més humana de les organitzacions, promovent la confiança, la participació i la igualtat d'oportunitats entre les persones.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu del calçat i de la indústria

223 Avinguda del General Luque

07300 Inca

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado