Gratis

Varias fechas

EXPOSICIÓ: La mirada crítica d’El Roto

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Durant els mesos d’abril i maig gaudirem a La Tintorera d’una mostra de la trajectòria d’aquest reconegut vinyetista, mitjançant algunes de

Acerca de este evento

La Tintorera segueix amb el seu cicle d’exposicions periòdiques.

L’obra d’El Roto es caracteritza per un traç cru i auster, una sorprenent capacitat de síntesi i un demolidor esperit crític envers l’actuació quotidiana de l’ésser humà i el sistema en el que vivim.

En una recopilació de les seves creacions ens podrem endinsar en aquest univers de crítica, tan racional com visceral, que ha sorprès i impactat a diverses generacions.


		Imagen de EXPOSICIÓ: La mirada crítica d’El Roto

		Imagen de EXPOSICIÓ: La mirada crítica d’El Roto

Andrés Rábago García (Madrid, 1947) és pintor i dibuixant. Dels 60 als 80, sota el pseudònim OPS, va col·laborar amb Hermano Lobo , La Codorniz , Triunfo o Madriz . A final dels 70, va apareixer El Roto , la sàtira social tracta cada dia de trencar la condició de l'individu-massa i alertar la consciència d'una realitat anestèsica. El Roto es publica des de fa anys, en El País .

DRET D'ADMISSIÓ

Aquesta entrada dona dret al portador, si es soci o sòcia, a accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) per gaudir i participar exclusivament de l’activitat que s’indica al títol de l’entrada.

En cas que el portador de l'entrada no sigui soci o sòcia, podrà fer-se'n abans d'accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall).

No s'admetrà l'accés a cap persona dins del local que no tingui la condició de sòcia o soci de l'Ateneu Popular la Tintorera.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El fet d’accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) el portador de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del local de l’Ateneu Popular la Tintorera per diferents mitjans i que podran ser emeses en directe o difoses posteriorment amb caràcter informatiu i/o promocional i autoritza el seu ús. Les imatges recollides pels mitjans de l’Ateneu Popular la Tintorera, seran tractats segons la política de privacitat definida al nostre web www.latintorera.cat

Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, gravació o reproducció a l’interior del local, excepte que es tingui l’autorització expressa de l'Equip de Coordinació de l'Ateneu Popular la Tintorera.

MESURES PROTECCIÓ COVID 19

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Cal arribar a l'hora, ni massa d'hora ni massa tard.

I seguir les normes següents:

  • Cal dur en tot moment mascareta
  • Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic al entrar al local
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 1,5mts
  • Es recomanable dur guants d'un sol ús.
Comparte con tus amigos

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

08520 Corró d'Avall

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Ateneu Popular La Tintorera

Organizador de EXPOSICIÓ: La mirada crítica d’El Roto

Què hem muntat?

Hem muntat, senzillament, un sostre, un espai buit. Amb algunes taules on trobar-nos i compartir algunes xerrades i algunes idees.. Amb un petit escenari des d’on explicar contes, cantar cançons o recitar poesia. Amb una pantalla on projectar pel·lícules.

Hem muntat un espai buit, amb tots els mitjans possibles, perquè tu el puguis omplir amb el que vulguis. L’espai és teu.

Què hi passarà dins de La Tintorera?

Dins de La Tintorera hi passarà tan sols allò que tu vulguis que hi passi. Somiem que hi pugui haver cinema d’autor i també que hi sonin discs genials. Somiem que hi pugui haver vermuts musicals i actuacions musicals en directe de petit format.

Somiem que hi pugui haver debats oberts i també xerrades temàtiques.

Somiem que hi puguem parlar de llibres i també que hi poguem convidar alguna gent il-lustre que ens pugui ensenyar algunes petites coses de la vida. Somiem compartir-hi inquietuts i que les inquietuts dels altres ens facin créixer. Somiem compartir-hi cultura, i que la cultura ens faci una mica grans.

Guarda este evento

Evento guardado