FELIPE CELIS CATALÁN - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Panel de acciones

FELIPE CELIS CATALÁN - CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El multipremiat guitarrista Xilè, Felipe Celis Catalán és reconegut com un dels més polifacètics de l'actualitat.

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mar., 25 de jul. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries 1 Plaça Mossèn Cinto Verdaguer 17486 Castelló d'Empúries Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

Felipe va néixer a Santiago de Xile, com a solista ha realitzat concerts i ha estat professor convidat a algunes de les més prestigioses sales de concerts de Xile, així com a Mèxic, Brasil, Uruguai, Argentina, Perú, Espanya, Itàlia, Escòcia, República Txeca, Grècia, Anglaterra, Suïssa i Àustria. També ha estat membre del jurat de coneguts concursos de guitarra a aquests països.

Ha estat reconegut en diferents instàncies per la seva qualitat interpretativa tant al repertori clàssic, llatinoamericà, com a la música de cambra.

Felip ha publicat recentment diversos discos com a solista per al MINCAP de Xile. El primer CD titulat “Nova Música Xilena”, està dedicat a destacats compositors de Xile que han escrit les obres especialment per a aquesta producció discogràfica. El segon, “Antiqua”, es va gravar a l'església més antiga d'Àustria i està dedicat a la música Renaixentista, Barroca i Clàssic-Romàntica.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!