Gratis

Festival ForadCamp - Secció Oficial Competitiva - Sessió 1

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ctra. de Ribes, 37

37 Carretera de Ribes

08590 Figaró-Montmany

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Secció Oficial de Curtmetratges en Competència - Sessió 1 Sessió amb quatre curtmetratges documentals que competiran pel Premi del Jurat.

Acerca de este evento

Midnight Kids, de Maxence Vassilyevitch (França, 2019. 23')

350 milles per sobre del cercle polar, només accessible per aire, Utqiagvik, anteriorment anomenada Barrow, és la ciutat més septentrional d'Alaska i de tot Estats Units. Allà, sota el sol de mitjanit, davant de l'oceà Àrtic que es fon i el seu horitzó claustrofòbic, uns joves inuit intenten convertir la ciutat en el seu pati d'esbarjo.

350 millas por encima del círculo polar, solo accesible por aire, Utqiagvik, anteriormente llamada Barrow, es la ciudad más septentrional de Alaska y de todo Estados Unidos. Allá, bajo el sol de medianoche, ante el océano Ártico que se funde y su horizonte claustrofóbico, unos jóvenes inuit intentan convertir la ciudad en su patio de recreo.

Les antilopes, de Maxime Martinot (França, 2020. 8')

Un dia, fa cent cinquanta anys, milers d’antílops es van llançar junts al mar.

Un día, hace ciento cincuenta años, miles de antílopes se lanzaron juntos al mar.

Waldstück, de Hannes Schilling (Alemanya, 2019. 25')

A 50 km a l'est de Berlín va haver-hi una vegada un camp de treball secret nazi, del qual en l'actualitat només queden uns pocs rastres. Una testimoni d'aquella època, tres conservadors de monuments i dos admiradors de tombes de guerra busquen el seu rastres en el bosc. La confrontació entre les memòries del diari d'un dels ex-presos d’aquell camp i els objectes trobats, posa l'interrogant sobre les conseqüències d'una cultura de la memòria històrica que s'esvaeix.

A 50 km al este de Berlín hubo una vez un campo de trabajo secreto nazi, del cual en la actualidad solo quedan unos pocos rastros. Una testigo de aquella época, tres conservadores de monumentos y dos admiradores de tumbas de guerra buscan sus rastros en el bosque. La confrontación entre las memorias del diario de uno de los ex-presos del campo y los objetos encontrados, pone el interrogante sobre las consecuencias de una cultura de la memoria histórica que se desvanece.

La ramada, de Fernando Torres Salvador (Perú, 2020. 15')

Jaime Estrada és l'últim pescador artesanal de la caleta La Ramada, un dels ports més importants del Perú antic, previst d'abundant flora i fauna. Les platges de nord del Perú estan desapareixent per l'erosió costanera, el canvi climàtic i l'expansió urbana. En Jaime és el guardià de La Ramada i de les tècniques tradicionals que empraven els pescadors d'aquesta zona fa dos mil anys. Actualment aquesta bonica platja només existeix a la seva memòria.

Jaime Estrada es el último pescador artesanal de la caleta La Ramada, uno de los puertos más importantes del Perú antiguo, provisto de abundante flora y fauna. Las playas del norte del Perú están desapareciendo por la erosión costera, el cambio climático y la expansión urbana. Jaime es el guardián de La Ramada y de las técnicas tradicionales que empleaban los pescadores de esta zona hace dos mil años. Actualmente esta bonita playa solo existe en su memoria.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ctra. de Ribes, 37

37 Carretera de Ribes

08590 Figaró-Montmany

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador ForadCamp Mostra de Cinema amb la Natura

Organizador de Festival ForadCamp - Secció Oficial Competitiva - Sessió 1

Guarda este evento

Evento guardado