Gratis

Festival ForadCamp - Secció Oficial Competitiva - Sessió 3

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ctra. de Ribes, 37

37 Carretera de Ribes

08590 Figaró-Montmany

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Secció Oficial de Curtmetratges en Competència - Sessió 3 Sessió amb quatre curtmetratges documentals que competiran pel Premi del Jurat.

Acerca de este evento

Riafn, de Hannes Lang (Alemanya, 29', 2019)

Riafn és un viatge cinematogràfic al paisatge sonor dels Alps, entre l'ideal artístic i el realisme documental.

Riafn es un viaje cinematográfico al paisaje sonoro de los Alpes, entre el ideal artístico y el realismo documental.

Murmurations, de Xavi Bou (Espanya, 2', 2019)

A l'hivern, els estornells s'ajunten en grups de centenars d'individus. Per tal de confondre els seus depredadors fan un vol hipnòtic anomenat pels anglosaxons Murmurations.

En invierno, los estorninos se juntan en grupos de centenares de individuos. Para confundir a sus depredadores danzan en un vuelo hipnótico denominado por los anglosajones Murmurations.

Bird boy, de Simon Lereng Wilmont (Dinamarca, 22', 2019)

Quan Reshat, de 12 anys, mira al seu voltant, veu els camps petrolífers de l'Azerbaidjan. Quan mira cap amunt amb aire de somni, veu coloms volant cap al cel. Troba a faltar al seu pare, que va morir fa un any, i que també estimava a aquestes aus. Reshat s'acosta amb cautela al millor cuidador d'aus de poble. Li ensenyarà a entrenar coloms?

Cuando Reshat, de 12 años, mira a su alrededor, ve los campos petrolíferos de Azerbaiyán. Cuando mira hacia arriba soñador, ve palomas volando hacia el cielo. Echa de menos a su padre, que murió hace un año, y que también estimaba a estas aves. Reshat se acerca con cautela al mejor cuidador de aves del pueblo. ¿Le enseñará a entrenar palomas?

Ulisses, de Joan Bover Raurell (Espanya, 20', 2020)

El 19 de novembre de 1980, una cria d'orca va ser capturada en aigües d'Islàndia. El van batejar com Ulisses. Va començar la seva captivitat en un parc aquàtic de Tarragona i va passar a ser una de les estrelles de Zoo del Barcelona durant més de 10 anys. Finalment, el 1994, Ulisses va ser traslladat al Sea World de San Diego (EUA), on segueix donant voltes en una piscina. Aquesta és la història de la seva odissea.

El 19 de noviembre de 1980, una cría de orca fue capturada en aguas de Islandia. Le llamaron Ulises. Empezó su cautividad en un parque acuático de Tarragona y pasó a ser una de las estrellas del Zoo de Barcelona durante más de 10 años. Finalmente, en 1994, Ulises fue trasladado al Sea World de San Diego (EE. UU.), donde sigue dando vueltas en una piscina. Esta es la historia de su odisea.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ctra. de Ribes, 37

37 Carretera de Ribes

08590 Figaró-Montmany

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador ForadCamp Mostra de Cinema amb la Natura

Organizador de Festival ForadCamp - Secció Oficial Competitiva - Sessió 3

Guarda este evento

Evento guardado