Festival Interfado/ ISGA Collective

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Festival Interfado/ ISGA Collective

Acerca de este evento

La música d'ISGA Collective és una de les propostes més atractives i originals de l'escena gallega. Des dels seus inicis al 2005, el grup del productor i compositor Isaac Gargots, amb la veu de Mònica de Nut han mostrat el seu interès per la música d'arrel gallego-portuguesa i els corrents d'avantguarda.

En el seu primer disc, A Redeira, van conjugar la seva música absolutament contemporània amb les “Cantigas de Martín Códax” rebent excel·lents crítiques per aquest treball que van portar en directe a Liverpool, Edimburg, Frankfurt o Munich.

Posteriorment van presentar el seu àlbum, Etheria, a Galícia després d'oferir quatre concerts a Londres i esdevenir un nou rumb on el grup de Vigo investiga entre la música gallega, el fado i el post-rock.

Aquesta serà la primera visita d'ISGA Collective a Catalunya i ho faran compartint la seva visió de la música d'arrel gallega, conjugant la poesia galaico-portuguesa del S. XIII amb sons i harmonies del S.XXI, amb la col·laboració del guitarrista portuguès Dario Rocha.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado