Festival Interfado/ Lusdosul

Información sobre el evento

Artistas
Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Festival Interfado/ Lusdosul

Acerca de este evento

LUSDOSUL és una recerca de nous camins a partir del Fado.

Escapant de la tímbrica acústica es mou entre textures més pròpies del post-rock o la música electrònica.

Una atmosfera suggerent amb espai a la improvisació on melodies de Fado Nou i Vell, en la veu de la cantant portuguesa Marlene Rodriges, ens traslladen al Portugal més alternatiu mirant cap endavant enaltint la seva tradició.

Marlene Rodrigues - veu i baix

Cecilia Martínez - Violí, teclat i cors

Isaac Garabatos - Guitarra i sampler.

Marlene Rodriges

Va néixer a Brampton (Canadà), viu a Monção (Portugal). Llicenciada en educació bàsica, va estudiar cant a l'escola de música Pere Fesh (Porto) i a l'escola de jazz de Porto. També estudia baix elèctric al laboratori de creativitat musical a Vigo.

És professora de cant i vocal coach en diverses escoles. Integrant en grup vocal de la fundació Cupertino de Miranda (Orquestra do Norte). I forma part de diversos projectes com “Xardín Desordenado”, Inside, Mar de Fado, Amar & Donar, entre d'altres.

Cecilia Martínez

Nascuda a Ourense, va començar a estudiar música als 11 anys en el CMUS Professional de Vigo on en l'actualitat és professora de llenguatge musical.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, Titulada Superior en Violí i en Pedagogia del Llenguatge Musical, ha participat en diverses agrupacions clàssiques com l'Orquestra Clàssica de Vigo; i en agrupacions de folk, rock, pop i música electrònica i funk com Drúadan, Isga Collective, Roi Casal, entre d'altres.

Isaac Garabatos

Nascut a Vigo, es va formar a "Ateneu Jazz" (Madrid), on es va diplomar en harmonia contemporània i música moderna, el "G.I. London "(Londres) i l'Aula (Barcelona).

És un dels músics i compositors més versàtils del panorama musical gallec.

En l'actualitat combina les seves activitats com a músic, arranjador i compositor amb les de productor, videocreador i dinamitzador cultural des de la productora viguesa "Sul produccions" que dirigeix ​​des de l'any 2005.

Artistas

Fecha y hora

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado