Festival Interfado/ Novo Rumo

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Festival Interfado/ Novo Rumo

Acerca de este evento

Cristina Madeira - veu

Pedro Ricardo Marques – Guitarra Portuguesa

Lelo Nogueira – Viola.

Actuació de Cristina Madeira, cantant de fado estimada pel públic portuguès i internacional, per la forma en què ens dóna amb fado cantat amb l'ànima.

Escoltar fado és bonic en si mateix, però el fado, si no es cantat amb l’ànima, no és “Fado”. Es amb l’ànima que entenem el que aquest és. A través del Fado podem accedir a la saudade, concepte portuguès impossible de comprendre si no es sent en la pròpia pell. A través del Fado, paraules com saudade o ànima, prenen un nou significat.

El FADO de Cristina Madeira aconsegueix aquesta màgia. Transportar-nos a Portugal i a racons desconeguts de la nostra ànima.

Cristina Madeira

Canta a les millors cases de fado de Lisboa.

Les seves cançons s’han pogut escoltar en espectacles d’Itàlia, Brasil, Romania i Alemanya entre altres.

Ha cantat també en diverses ambaixades portugueses a l’estranger i al contrari, convidada per ambaixades estrangeres a Portugal.

Pedro Ricardo Marques

Músic professional de guitarra portuguesa. Treballa a diverses cases de prestigi de Lisboa. Ha tocat amb diversos músics i cantants de la vida fadista lisboeta i d’arreu del país.

Lelo Nogueira

Músic professional de viola clàssica portuguesa. Músic amb dilatada experiència, va tocar amb la diva eterna del Fado; fadista Amália Rodrigues. Actua com a músic a les cases més prestigioses de Lisboa i ha estat convidat per diversos artistes a tocar per tot el país i també a l’estranger.

Fecha y hora

Ubicación

Cafè del Teatre de l'Escorxador

2, bis Carrer de Roca Labrador

25003 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado