FESTIVAL VINCLES 2022 - ANDREA MOTIS + Llars

FESTIVAL VINCLES 2022 - ANDREA MOTIS + Llars

Panel Acciones y detalles

16,69 €

Fecha y hora

Ubicación

Celler modernista de Sant Cugat

24 Carrer de Sant Medir

08173 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

FESTIVAL VINCLES 2022 dia 17 de setembre 19h - Obertura portes (servei de bar) 20h - Llars i 22h - ANDREA MOTIS

Acerca de este evento

INFORMACIÓ

  • El Celler Modrenista és un museu i un edifici arquitectònic. És cobert i a la vegada a l'aire lliure. Si plogués, sempre que sigui amb poca intensitat el concert pot esdevenir sens problemes.
  • No està permès fumar dins del recinte del Celler. A la zona de bar però serà permès.
  • Cada dia l'obertura de portes al recinte serà a les 19h per poder prendre alguna cosa de veure i de menjar abans dels concerts.
  • Hi haurà dos concerts. El primer amb Gerard Aledo serà a les 20h i el segon amb ANDREA MOTIS a les 22h.
  • Entre concerts també hi haurà 1h de descans. Es podrà sortir del recinte per posteriorment tornar entrar amb la mateixa entrada. O simplement quedar-se a la zona del bar esperant a que comenci el 2n concert
  • Les cadires no son numerades.
  • Fora del recinte es trobem els WC's
  • El recinte te accés a persones amb mobilitat reduïda

ANDREA MOTIS s’endinsa en els dominis del funk, neo-soul i el hip-hop en el seu nou projecte titulat Loopholes. S’apropa també a la cúmbia colombiana amb la seva personal versió de El Pescador, cançó que va ser popularitzada per “Los Folkloristas y Totó La Momposina”. Loopholes ha estat enregistrat a Barcelona amb la participació de Big Yuki (teclats), Gregory Hutchinson (bateria) i Zé Luis Nascimento (percussió), a més de Steph Kondert (baix) i Christoph Mallinger (guitarra, violí i mandolina) els quals també han col·laborat juntament amb l’Andrea com a coproductors de l'àlbum.

Llars. Després de Moments de Llar (U98, 2019), Llars torna amb Allò Que Es Queda (U98, 2022), el seu segon disc, que veurà la llum el pròxim mes d'octubre. Amb una estètica més electrònica, el grup manté la seva naturalesa càlida i acollidora per parlar de manera popera de les coses que estimem, l'experiència del dol i de com allò que deixem es relaciona amb el nostre dia a dia.

Imagen de FESTIVAL VINCLES 2022 - ANDREA MOTIS + Llars

Compartir con amigos