FESTIVAL VINCLES 2022 - FERRAN PALAU + Ran Ran Ran

FESTIVAL VINCLES 2022 - FERRAN PALAU + Ran Ran Ran

Panel Acciones y detalles

16,69 €

Fecha y hora

Ubicación

Celler modernista de Sant Cugat

24 Carrer de Sant Medir

08173 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

FESTIVAL VINCLES 2022 dia 15 de setembre 19h - Obertura portes (servei de bar) 20h - Ran Ran Ran 22h - FERRAN PALAU

Acerca de este evento

INFORMACIÓ

  • El Celler Modrenista és un museu i un edifici arquitectònic. És cobert i a la vegada a l'aire lliure. Si plogués, sempre que sigui amb poca intensitat el concert pot esdevenir sens problemes.
  • No està permès fumar dins del recinte del Celler. A la zona de bar però serà permès.
  • Cada dia l'obertura de portes al recinte serà a les 19h per poder prendre alguna cosa de veure i de menjar abans dels concerts.
  • Hi haurà dos concerts. El primer amb Ran Ran Ran serà a les 20h i el segon amb FERRAN PALAU a les 22h.
  • Entre concerts també hi haurà 1h de descans. Es podrà sortir del recinte per posteriorment tornar entrar amb la mateixa entrada. O simplement quedar-se a la zona del bar esperant a que comenci el 2n concert
  • Les cadires no son numerades.
  • Fora del recinte es trobem els WC's
  • El recinte te accés a persones amb mobilitat reduïda

FERRAN PALAU escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d'implacable que la seva música. Al febrer de 2021 Ferran Palau va presentar Parc, el seucinquè àlbum, on ens parla de nou de l'amor, però aquesta vegada trobem un amor que fa una mica més mal, un que crema una mica més fort. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l'imaginari de Ferran Palau. I gairebé sense deixar temps per a assimilar-ho, a la fi d'aquest mateix any arriba Joia, un disc nascut sota la influència i l'admiració cap a totes les dones que habiten en el segell Hidden Track Records. Un disc en el qual Ferran Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra, on tot es torna més sincer i honest. Parc i Joia són el cinquè i el sisè disc de Ferran Palau, que continua la saga després de Kevin (2019), Blanc, (2018), Santa Ferida (2015) i L’Aigua del Rierol (2012), sense oblidar-nos de Cel Clar, el doble senzill que va llançar en 2020. Ferran Palau es troba immers en la gira de presentació de tots dos discos, que li està portant a tocar en un gran nombre d'escenaris i sales, així com a grans festivals com el Guitar BCN, Primavera Sound o el Vida Festival.

Ferran Palau: veu i guitarra

Jordi Matas: guitarra i teclats

Joan Pons: bateria

Dani Comas: baix

Ran Ran Ran. Ferran Baucells segueix pujant graons en el rànquing de lletristes maleïts de casa nostra. Les seves històries crepusculars emprenen nova volada amb “Clàssics populars”, un nou disc de Ran Ran Ran que, degut als canvis de formació, es pot llegir també com un reinici del projecte.

Ran Ran Ran va iniciar-se amb tres enigmàtiques maquetes ("Més brots", "Tot ok stop" i "L'Encyclopédie") que posteriorment donarien peu al seu primer disc homònim (2015). Més tard vindrien "L'hereu" (2017) i la seva obra més pop i acurada, "Ran de mar" (2018), un període que es tancaria amb el comiat de Jordi Farreras, membre fundador del grup.

En el disc hi destaquen himnes de pop domèstic com “Cendra” o “Pioners”, que conviuen amb passatges introspectius com “Fulles” o “El primer segon”. Un disc on la quotidianitat sempre guarda sorpreses imprevistes, amb realisme màgic i dosis d’èpica, reforçades amb la secció de corda que participa per primera vegada en la gravació d'un disc de la banda. Sempre tocant de peus al cel. Ho rubrica, des del més enllà, una “Cançó d’ultratomba” que brinda per tot allò que hauria pogut ser si les coses no s’haguessin torçat en el darrer moment.

Ferran Baucells: veu i guitarra

Martina Borrut: cors i teclats

Miguel Ballester: bateria

Joan Villarroya: baix i violí

Imagen de FESTIVAL VINCLES 2022 - FERRAN PALAU + Ran Ran Ran

Compartir con amigos