FESTIVAL VINCLES 2022 - GINESTÀ + Gerard Aledo

FESTIVAL VINCLES 2022 - GINESTÀ + Gerard Aledo

Panel Acciones y detalles

16,69 €

Fecha y hora

Ubicación

Celler modernista de Sant Cugat

24 Carrer de Sant Medir

08173 Sant Cugat del Vallès

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

FESTIVAL VINCLES 2022 dia 16 de setembre 19h - Obertura portes (servei de bar) 20h - Gerard Aledo i 22h - GINESTÀ

Acerca de este evento

INFORMACIÓ

  • El Celler Modernista és un museu i un edifici arquitectònic. És cobert i a la vegada a l'aire lliure. Si plogués, sempre que sigui amb poca intensitat el concert pot esdevenir sens problemes.
  • No està permès fumar dins del recinte del Celler. A la zona de bar però serà permès.
  • Cada dia l'obertura de portes al recinte serà a les 19h per poder prendre alguna cosa de veure i de menjar abans dels concerts.
  • Hi haurà dos concerts. El primer amb Tacho (duet) serà a les 20h i el segon amb GINESTÀ a les 22h.
  • Entre concerts també hi haurà 1h de descans. Es podrà sortir del recinte per posteriorment tornar entrar amb la mateixa entrada. O simplement quedar-se a la zona del bar esperant a que comenci el 2n concert
  • Les cadires no son numerades.
  • Fora del recinte es trobem els WC's
  • El recinte te accés a persones amb mobilitat reduïda

GINESTÀ, la banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas presenta el seu nou àlbum, "Suposo que l'amor és això" (Kasba Music, 2022). Es tracta del tercer disc del grup, després d'una gira de més de 80 concerts els dos darrers anys.

"Suposo que l'amor és això" és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l'amor.

Per la producció del nou treball, els germans han treballat conjuntament amb en Cesc Valverde (Xicu). Enregistrat a La Royuela Studio, de la mà d'en Xavier Clop i en Quique. Mesclat i masteritzat a Gravacions Silvestres per en Marc Parrot, es preveu que l'àlbum propulsarà a GINESTÀ com a una de les noves bandes referència dins del panorama musical català.

Musicalment, GINESTÀ proposa una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània. Melodies electròniques i sintetitzadors acompanyen les lletres, dolces i sinceres.

L'Adrián Martos ha estat un cop més l'encarregat de representar en imatges la proposta dels germans. Amb una estètica inspirada en els anys setanta, el director ha creat un món que transporta a l'espectador a les etapes d'institut i joventut, allà on l'amor es manifesta de la manera més innocent. Aquest imaginari queda plasmat a la portada de l'àlbum i als deu nous vídeos, que acompanyen cada una de les pistes.

"Suposo que l'amor és això" veurà la llum el 4 de febrer. Tanmateix, l'any 2021 GINESTÀ ens va fer un petit avançament de l'àlbum amb "L'Eva i la Jana", que acumula més d'1.5 milions de reproduccions en nou mesos i va aconseguir viralitzar un ball a la plataforma TikTok, i "L'Últim Ball", amb un videoclip amb la Laia Manzanares com a protagonista, que en dos mesos ha arribat a les 200 mil reproduccions.

Podrem gaudir del nou directe de la banda a les presentacions de Barcelona i Girona: 31 de març a la Sala Apolo, dins del Cruïlla de Primavera i el 2 d'abril a La Mirona, gràcies al Festival Strenes.

Júlia Serrasolsas: veu

Pau Serrasolsas: veu i guitarra

Andrea Puig: guitarra elèctrica

Cesc Valverde: bateria

Gerard Aledo. El cantautor vallesà reprèn la tornada als escenaris amb un projecte propi. Caracteritzat per la confluència de gèneres i la fabulació creada a partir de la màgia de qui construeix històries amb les que ens sentirem identificades, ens endinsa en el seu univers fet de cançons quotidianes i la naturalitat de qui està al nostre costat.

Un any després de treure el primer treball de la seva nova etapa en solitari “Obrint els ulls” (Halley records), després de deixar enrere la etapa encapçalant la banda Animal, desprès d’haver-nos regalat “De ti en adelante”, cinc perles cantades en castellà, després de formar part del nostre estiu posant la banda sonora a l’anunci de Parlem Telecom amb el tema “Quan tot s’hagi acabat”, Gerard Aledo torna a la càrrega amb aquesta faceta més introspectiva I extravertida alhora.

Amb la nuesa que genera una veu i una guitarra i sense encasellar-se en cap estil y sota cap etiqueta, Aledo recupera l’esperit d’un Sr.Smizz que s’ha fet gran, amb la maduresa d’aquell que ha seguit vivint cada instant i que no ha deixat d’escriure en cap moment. En aquest nou període sentirem el Gerard que s’apropa a nosaltres a través de les emocions i que ens transporta a aquells racons que tenim a dins i que se senten compartits a través de les seves melodies.

Imagen de FESTIVAL VINCLES 2022 - GINESTÀ + Gerard Aledo

Compartir con amigos