Gratis

Finestres: Com ser infeliç en 3 simples claus amb Guillem Sala

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Llibreria Finestres

Diputació 249

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Antiteràpia psicopantonímica. Sessió única conduïda per Guillem Sala, autor de El càstig (L'Altra Editorial).

Acerca de este evento

El càstig, de Guillem Sala, és una novel·la amb poders anticuratius.

Estàs fart de voler ser allò que no ets? Embafat d'històries de maduresa i redempció? El paradís capitalista et fa cagar?

Vine a la psicopantomima!

Aprendre del fracàs, convertir els riscos en oportunitats... Per què? La retòrica del coaching et clava com una papallona seca. Allibera't.

Vine a la psicopantomima!

Que són temps difícils? Adapta't. Aprèn a patir com Déu mana.

Vine a la psicopantomima!

La presentació de El càstig et guiarà, en tres simples passes, cap a una infelicitat sense pal·liatius. A la batuta, el guru de l'antiteràpia: el gran Guillem Sala.

Una sola sessió. Eficàcia literàriament comprovada.

El Càstig

La Sandra és professora en un institut del barri de Sant Andreu. Fa dos anys que surt amb l’Albert, un escriptor que li havia fet de professor a la universitat, i no acaba d’enamorar-se’n. A l’institut hi ha un company que podria ser l’home ideal, i a classe hi té un alumne, l’Izan, que necessita la seva ajuda. Però la Sandra arrossega des de petita una relació turbulenta amb la seva família i està en guerra contra ella mateixa.

El càstig és una novel·la crua i vibrant, escrita amb una naturalitat inusual i amb dos personatges principals inoblidables.

Guillem Sala

Barcelona, 1974. És professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va guanyar el Premi Documenta amb Imagina un carrer (Empúries, 2007) i l’any 2019 va publicar La fuga de l’home cranc a L’Altra Editorial. Ha publicat relats i novel·les juvenils i ha escrit guions de cinema documental i de ficció. Actualment viu al barri de la Sagrera.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Llibreria Finestres

Diputació 249

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado