Gratis

Finestres - Lectura en veu alta: 'El gran Gatsby'

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Llibreria Finestres

Diputació 249

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
'El gran Gatsby': Lectura en veu alta.

Acerca de este evento

Amb: Ferran Ràfols / Ester Andorrà / Bernat Dedéu i els actors Paula Blanco i Pep Planas

No passa cada dia que es reediti un llibre com El gran Gatsby, de F. Scott Fitgerald, i cal celebrar-ho amb una festa. Una mica de Gin Rickey abans de començar per posar tothom a to, una conversa Gatsbyana entre l’editora Ester Andorrà, el traductor Ferran Ràfols i el lector Bernat Dedéu, i una mica de Gatsby i Zelda amb les veus dels actors Pep Planas i Paula Blanco.

El Gran Gatsby captura una època hedonista abocada a les ambicions desmesurades, l’era del jazz i la desesperació vital de la fi d’un estil de vida. Una obra mestra de la Generació Perduda del segle XX amb una escriptura fascinant i uns personatges crus i reals. (de la contracoberta de Labreu Edicions)

Francis Scott Fitzgerald va créixer en una família catòlica irlandesa. Va abandonar la carrera universitària i es va allistar a l’exèrcit, tot i que no va arribar a lluitar a la Primera Guerra Mundial. L’any 1920 va publicar la seva primera novel·la, En aquest costat del paradís, i es va casar amb Zelda Sayre, amb qui va viure a Nova York, París i la Riviera francesa, amb un estil de vida opulent que els va convertir en mites. Autor de més de cent seixanta relats i cinc novel·les, va passar els anys trenta a Hollywood, escrivint guions i relats en pèssimes condicions financeres. Va morir d’un atac de cor el 1940, als quaranta-quatre anys.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Llibreria Finestres

Diputació 249

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Organizador Llibreria Finestres

Organizador de Finestres - Lectura en veu alta: 'El gran Gatsby'

Guarda este evento

Evento guardado