Gratis
Finestres - Trobada: Terres de l'Ebre

Finestres - Trobada: Terres de l'Ebre

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Llibreria Finestres d'Art i Còmic

Diputació 250

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
TERRES DE L’EBRE: el paradís de l’horitzó primer sobre les casetes del Delta. “Twentysix casetes del Delta” i “Un paradís com el nostre”

Acerca de este evento

AMB: BORJA DUÑÓ, LAIA BELTRAN, JOAN TODÓ I IRENA VISA

Presenta: ROSER SEBASTIÀ, de Diàspora Ebrenca

Ulldecona, la Sénia, Amposta, Balada, la Ràpita, lo Delta… les Terres de l’Ebre tenen molts noms i moltes personalitats, però un sol caràcter, una geografia i una maneres de fer i de ser que es fan inconfusibles i inoblidables. Reunim periodistes, escriptors i una artista visual per parlar d’exilis i d’estades, de viatges de pujada i de baixada. Irena Visa (Banyoles) va estar un mes de residència artística al centre d’art Lo Pati i n’ha publicat “Twentysix casetes del Delta”, una publicació que fa l’ullet a la cèlebre “26 gasoline stations” d’Ed Ruscha. Els periodistes Borja Duñó i Laia Beltran, que fa uns anys que es van instal·lar a Ulldecona, ens expliquen a Un paradís com el nostre (Saldonar) com és la seva nova vida a la Califòrnia catalana. I Joan Todó, l’escriptor de la Sénia emigrat a la Barcelona interior de fa anys i darrer Premi Finestres de Narrativa, ha escrit llibres com L’horitzó primer (L’Avenç) i contes com “El melic del món” (Labreu) que retraten aquell món amb mirada afuada.

Per xerrar amb tots ells, comptarem amb Roser Sebastià, de Diàspora Ebrenca, un espai de trobada, participació i xarxa entre la comunitat ebrenca -la que n’ha marxat i la que n’ha tornat o hi ha aterrat- que es fixa en els reptes i interessos de les Terres de l’Ebre amb la voluntat de crear debat i transformar les coses.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Llibreria Finestres d'Art i Còmic

Diputació 250

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado