FIRA ÀPAT BARCELONA 2025
Fira ÀPAT, la fira professional de l'alimentació i la gastronomia catalana.
Fecha y hora
Ubicación
Recinte Firal La Farga
2 Carrer de Barcelona 08901 L'Hospitalet de Llobregat SpainGood to know
Highlights
- 2 days, 2 hours
- In person
Refund Policy
Acerca de este evento
Vine a la FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA, un esdeveniment imprescindible per a les botigues, restaurants, parades de mercat i tots els amants de la cultura gastronòmica de Catalunya!
L’entrada inclou accés al mercat, showcookings, tastos i un plat típic català a escollir per esmorzar, dinar o sopar, depenent de la disponibilitat:
- Cap i pota
- Orella i morro amb panses i pinyons
- Fricandó
- Cargols a la catalana
- Flam de crema catalana
- Gelat de recuit de drap i llet de cabra amb mel dels abellaires ampordanesos i un carquinyoli
Programa
DISSABTE 27 de setembre
Espai Tastos
- 16.00 – 17.00 h: “Tast de vins i caves de Vinicola Nulles a càrrec del sommelier David Perramon" - AGROBOTIGUES.COOP
- 17.00 – 18.00 h: "Tot el que necessites saber per consumir de forma sostenible" - VAIB consuma conciencia
- 18.15 – 19.15 h: Projecció del vídeo It’s Tea Time, Baby i degustació en teteres. Presentació de la proposta de valor de Drink TéPone
Espai Parc a Taula
- 16.30 – 17.15 h: Decoració en directe d’un pastís amb diferents cremes – Noelyas Cakes
- 17.45 – 18.45 h: "Degustació i consells per fer el millor pastís de formatge" - PASTÉ BCN
- 18.45 – 19.45 h: "Tastet de productes cooperatius de proximitata a càrrec del crític gastronòmic Jordi Àvila" - AGROBOTIGUES.COOP
Espai Tallers & Coffee
- 16.15 – 17 h: Taller “Del producte al desig: l’art de vendre a través de l’impacte visual”- ANDREU TORRAS
- 18.30 – 19.30 h: Taller "Interiorisme estratègic: la clau per al creixement del teu negoci" - ISA RODRIGUEZ- INDA STUDIO
DIUMENGE 28 de setembre
Espai Tastos
- 11.00 – 12.00 h: "Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès - CARTEL ROASTERS CAFÉS BCN
- 12.15 – 13.15 h: Cata de Vins del Priorat, bodega de tradició familiar- CELLER CRISTIAN FRANCES
- 14.15 – 15.15 h: “Tast de vins i caves de Domenio wines a càrrec del sommelier Rita Muniategu - AGROBOTIGUES.COOP
Espai Parc a Taula
- 11.30 – 12.30 h: “El millor pecat: les croquetes catalanes que et porten al cel" - SANTA CROC
- 12.45 – 13.45 h: " Elaboració i tast de dues receptes amb producte de proximitat: Porros confitats amb mongeta del ganxet icrema de verdures amb fesols del ganxet pel crític gastronòmic Jordi Àvila" - AGROBOTIGUES.COOP
- 13.45 – 14.45 h: "Descobreix els Pans Catalans" amb Daniel Jordà
- 14.45 – 15.45 h: Degustación sostenible y tradicional de la variedad arodelta -Essència del Delta
Espai Tallers & Coffee
- 11.15 – 12:15 h: Taller "Diari d’una empresa: La economia com a eina per a millorar" - MONTSE MORÉ (Consultora Fincancera)
- 12.30 – 13.30 h: Taller "Comerciant, productor, vols vendre més gràcies a la Intel.ligència Emocional Aplicada?" - XANOS RIUS
- 13:30 - 14:30 h: Taller "Creixement personal i atenció al client per a tots" - XAVIER IGLESIAS
- 14:30 - 15:30 h: Taller “Com l’espai i la il·luminació poden transformar l’experiència del client i augmentar rendibilitat.” - MIREIA ALIVA NONELL
DILLUNS 29 de setembre
Espai Tastos
- 11.00 – 12.00 h: "Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès" – Cartel Roasters Cafès BCN
- 12.15 – 13.15 h: Tast de quatre vins mediterranis que protegeixen animals en perill d’extinció. Per restaurants i hotels amb compromís ambiental – Karetta Maluca
- 13.15 – 14.15 h: "Xerrada i degustació de canelons a petits comerços" Estratègies per potenciar el producte tradicional, amb idees sobre formats,promocions y beneficis per les botigues locals" - Carn + Carn
Espai Tallers & Coffee
- 11.15 – 12.15 h: Atreu i fidelitza més clients al teu negoci – Manel Asensio
- 12.30 – 13.30 h: Taller "Com saber si el teu comerç es sostenible" VAIB Consuma conciencia
- 13.30 – 14.30 h: Taller"Podcast-Presentació Com mantenir 50 anys un petit negoci" - CEO i Presentadora de OBRADOR CAN COLL
Espai Parc a Taula
- 11.30 – 12.30 h: Elaboració i degustació de pizzes Gluten Free amb bròcoli – Broccopizza
- 12.45 – 13.45 h: Presentació del llibre "Cuits pel clima" - SR REGUANT i SRA FARRÀS / Presentació "Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025" - SRA LAURA RUANA (Sub-directora del Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya / Presentació Fet Aqui - SR JOSEP GARCIA
- 13.45 – 14.45 h: "Velocidad en estado puro para no hacer esperar a tus clientes" a càrrec dels xefs: Martín Bado i Jaume Subires - TECNIFRIO GARRIDO
Entrades
Preu tarifa entrada + 1 plat: 10€
Promoció especial pre-fira:
- Entrada per a professional: Gratuïta
- Entrada per a professional + 1 plat + 1 taller: 5€
- Entrada per a particular + 1 plat: 5€
Informació
📅Dates: 27, 28 i 29 de setembre de 2025
🕑Horaris:
- Dissabte 27 de setembre: 13 a 21h
- Diumenge 28 de setembre: 11h a 16h
- Dilluns 29 de setembre: 11h a 15h
📍Lloc: Recinte Firal La Farga (Carrer Barcelona, 2; 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona)
🚇Com arribar?
- Metro: Línia 1 - Rambla Just Oliveras
- Autobús: Línies L12 i LH2
- Ferrocarrils: Estació de Sant Josep
- Rodalíes: Estació Hospitalet de Llobregat
- Cotxe: Pots accedir a través del pàrquing del centre comercial situat al carrer Girona 17.
💻Per a més informació podeu consultar el web de Fira ÀPAT.
I segueix-nos a les xarxes socials:
✅Facebook: https://www.facebook.com/firaapat
✅Instagram: https://www.instagram.com/firaapat/
✅Twitter: https://twitter.com/FiraAPAT
Entitats col·laboradores:
Vídeo de l'última edició
📹A continuació podeu veure el vídeo de l'última edició de Fira ÀPAT Barcelona.
▶️En el nostre canal de Youtube podeu veure més vídeos
Organizador
Seguidores
--
Eventos
--
Hospedaje
--