Ventas terminadas

Formació de formadors: Programem amb Scratch

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Descripción del evento

Descripción

La xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació semipresencial intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Durant els mesos d’octubre i novembre realitzarem una formació en línia adreçada a professionals de la Xarxa PuntTic, acompanyada d’una sessió presencial que ens permetrà explorar les possibilitats d’aquest llenguatge de programació per als nostres projectes de robòtica educativa!

Amb un enfocament pràctic, treballarem els principis de programació fent servir un llenguatge visual fàcil d’aprendre i atractiu per plantejar les nostres activitats. Concretament, treballarem:

Setmana 1 – primeres passes

En aquesta primera sessió fareu una primera aproximació a la programació visual, a l’Scratch i les claus fonamentals per entendre’l, tot creant el nostre primer joc.

Setmana 2 – juguem?

La segona sessió estarà dedicada a aprofundir en els coneixements i mètodes de treball de l’Scratch tot aplicant dinàmiques lúdiques al nostre entorn formatiu.

Setmana 3 – Scratch a l’aula

Repassarem què vol dir STEAM, i com podem treballar per projectes sota una orientació d’educació en STEAM.

Sessió presencial

La sessió final la destinarem a afegir interactivitat als nostres jocs. Tens una webcam? Vols començar a treballar la robòtica fent servir Scratch per a programar els teus projectes? Mirem com podem interactuar amb ells!

Fecha y hora

Guarda este evento

Evento guardado