GARRIGUITAR 2022 | DUO BECERRA-SERRA - Aturar el temps

GARRIGUITAR 2022 | DUO BECERRA-SERRA - Aturar el temps

Panel Acciones y detalles

Gratis

Fecha y hora

Ubicación

Castell de l'Espluga Calba

4 Plaça del Castell

25410 L'Espluga Calba

Spain

Ver mapa

Carmen Becerra – guitarra clàssica | Isabel Serra – flauta travessera

Acerca de este evento

--CAT--

Com deia Claude Debussy, la música és l’art de donar color al temps. Debussy es refereix al temps real, aquell format per una successió de presents. Passat i futur són construccions mentals per tal d’ordenar les experiències viscudes i l’esdevenir. Però no és aquest temps el que acoloreix la música. La música es produeix en l’aquí i en l’ara amb aquest duet tarragoní amb obres de Chic, Setó, Gerhard o Villalobos.

https://emilipujol.cat/guitarfest/20220814/

--ES--

Como decía Claude Debussy, la música es el arte de dar color al tiempo. Debussy se refiere al tiempo real, aquél formado por una sucesión de presentes. Pasado y futuro son construcciones mentales para ordenar las experiencias vividas y el devenir. Pero no es ese tiempo el que colorea la música. La música se produce en el aquí y en el ahora con este dúo tarraconense con obras de Chic, Setó, Gerhard o Villalobos.

https://emilipujol.cat/es/guitarfest/20220814/

--ENG--

As Claude Debussy said, music is the art of giving color to time. Debussy refers to real time, that formed by a succession of presents. Past and future are mental constructions to order the lived experiences and the future. But it is not that time that colors the music. Music is produced in the here and now with this duo from Tarragona with works by Chic, Setó, Gerhard and Villalobos.

https://emilipujol.cat/en/guitarfest/20220814/

Compartir con amigos

Guarda este evento

Evento guardado