Gratis

Graduació de Titulats/des del Màster Oficial en Arxivística UAB

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Hotel Exe Campus

Edificio Blanco. Vila Universitaria

Universidad Autónoma de Barcelona

08193 Cerdanyola del Vallès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Graduació de Titulats/des del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents i Inauguració del curs 2021-22 de l'ESAGED UAB

Acerca de este evento

Us convidem a l'acte d'Inauguració del curs acadèmic 2021-2022 i a la celebració de la Graduació de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona, que es portarà a terme el dijous 28 d'octubre, a les 19 hores, a l'Hotel Exe Campus UAB (saló LLuís Vives I).

Ricard Vinyes Ribas, catedràtic d’Història Contemporània a la UB, pronunciarà la conferència inaugural, titulada: “Arxiu, poder i commemoració”.

Posteriorment es procedirà a lliurar els diplomes als titulats i titulades de la desena i onzena promoció del Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents, i s'atorgarà el Premi de Recerca al Millor TFM del curs 2020-2021.

Cal que confirmeu prèviament la vostra assistència indicant el nombre d'acompanyants (màxim 2 per persona graduada, degut a les mesures de prevenció de la COVID-19) a través del botó 'registrar' d'aquesta pàgina.

Teniu temps fins al 22 d'octubre de 2021 per confimar-ho.

Us hi esperem!

NOTA:

*Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Campus

Edificio Blanco. Vila Universitaria

Universidad Autónoma de Barcelona

08193 Cerdanyola del Vallès

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents UAB

Organizador de Graduació de Titulats/des del Màster Oficial en Arxivística UAB

Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona  (ESAGED) s’ha constituït com un centre docent, de recerca i de consultoria i assessoria en gestió de documents i arxius, amb una visió integradora i avantguardista de la professió i constituint-se en una iniciativa pionera a l’estat espanyol. L'ESAGED ha estat la primera organització a nivell internacional en assolir la certificació en la ISO 30301 de sistemes de gestió per a documents.

Guarda este evento

Evento guardado