Graduació del CFGS en Comerç Internacional UAB- Promoció 2022

Graduació del CFGS en Comerç Internacional UAB- Promoció 2022

Panel Acciones y detalles

Gratis

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Campus

Edifici Blanc. Vila Universitària

Universitat Autònoma de Barcelona

08193 Cerdanyola del Vallès

Spain

Ver mapa

Acte de Graduació de la promoció 2022 del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de la UAB

Acerca de este evento

Us convidem a l'acte de celebració de la Graduació del Centre de Formació Professional Fundació UAB, que es durà a terme el divendres 23 de setembre a les 19:00 hores, al saló Lluís Vives I de l'Hotel Exe Campus UAB. A l'esdeveniment es procedirà a lliurar els diplomes als titulats i titulades de la promoció 2022 del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comer´ç Internacional

Cal que confirmeu prèviament la vostra assistència, indicant el número d'acompanyants (recomanable màxim de 3 acompanyants per titulat/a, per aforament limitat) a través del botó 'registrar' d'aquesta pàgina. Teniu temps fins al 15 de setembre de 2022 per confirmar-ho.

Us hi esperem!

NOTES:

*Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

** Recordeu que l'acte de Graduació és protocol·lari i formal.

________

Os invitamos al acto de celebración de la Graduación del Centro de Formación Profesional Fundación UAB, que se llevará a cabo el viernes 23 de septiembre a las 19:00 horas, en el salón Lluís Vives I del Hotel Exe Campus UAB. En el evento se procederá a la entregar los diplomas a los titulados y tituladas de la promoción 2022 del Ciclo Formativo de Grado Superior en Comercio Internacional.

Se requiere que confirméis previamente vuestra asistencia, indicando el número de acompañantes (recomendable como máximo 3 acompañantes por titulado/a, por aforo limitado) a través del botón 'registrar' de esta p`´ágina. Tenéis tiempo hasta el 15 de septiembre de 2022 para confirmarlo.

¡Os esperamos!

NOTAS:

*Sólo se entregará el diploma en el desarrollo del acto a los titulados y tituladas que hayan confirmado previamente su asistencia.

** Recordad que el acto de Graduación es protocolario y formal.

Compartir con amigos