6,80 €

Homenatge: 10è aniversari de 'Pop Ràpid'

Panel Acciones y detalles

6,80 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Una de les seccions més sagrades del Fest i en què posem més afecte. A 'Homenatge' hem retut memòria a tòtems de la nostra televisió.

Acerca de este evento

A 'Homenatge' hem retut memòria a tòtems de la nostra televisió com ara Chicho Ibáñez Serrador, Maria Aurèlia Capmany, Plats Bruts o El Tricicle. I per a aquesta 8a edició no podíem baixar el llistó.

La serie catalana 'Pop Ràpid' -per als que no estiguin familiaritzats amb el terme- va ser una de les primeres sèries de temàtica indie que es van rodar a l'Estat. El 2011 TV3 estrenava aquesta comèdia costumista sobre dos col·legues -Fede i Albert- que formaven The Frederics, un grup de "pop ràpid" que intentava triomfar en el panorama musical barceloní. La seva vida anodina transcorria a la barra de l'Estraperlo, club on actuaven les millors bandes indie.

Amb les seves dues temporades, 'Pop Ràpid' es va fer amb aquell nínxol d'espectadors que rondava la trentena -fills de rockeros i punkarres- i que va trobar en aquests personatges abillats amb camises de quadres un mirall generacional en el qual reconèixer-se com a tribu. Al igual que anys enrere, 'Els joves' (BBC) ho feu amb la generació que vibrava amb Sex Pistols.

'Pop Ràpid' va ser, a més, catapulta de joves talents de la interpretació que avui reconeixem en qualsevol pantalla. Noms com Alain Hernández ( 'Madres', 'La Caza. Monteperdido'), Betsy Túrnez ( 'Los hombres de Paco', 'Benvinguts a la família'), Miki Esparbé ( 'Reyes de la noche', 'El inocente', 'Brigada Costa del Sol'), David Verdaguer ( 'Vida perfecta', 'Estiu 1993', '10 .000 km '), es van donar a conèixer en aquesta sèrie imprescindible i que enguany fa 10 primaveres.

  • La sessió estarà moderada per Marc Crehuet (creador y director de la sèrie) i comptarà amb la presència de membres del repartiment com Alain Hernández, Anna Bertran, Francesc Ferrer i Xesc Cabot.

Col·labora: Popitas

L'accés a l'esdeveniment es farà des del carrer Montalegre, 5 (CCCB).

La sessió es desenvoluparà a l'aire lliure, al Pati de les Dones del CCCB. En cas de pluja, es desplaçarà al Teatre del CCCB.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Homenatge: 10è aniversari de 'Pop Ràpid'

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado