Gratis

III Jornades ab sentits. Del 15 al 17 d'abril. ESMUC (STREAMING)

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

155 Carrer de Padilla

08013 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
III Jornades ab sentits. Del 15 al 17 d'abril a l'ESMUC. "Aprendre i ensenyar amb sentits". Modalitat 'streaming'

Acerca de este evento

ATENCIÓ: A causa del confinament comarcal establert per la Generalitat de Catalunya, com a mesura de contenció de la pandèmia, l'activitat presencial de les III Jornada Ab Sentits de l'ESMUC es limita a les persones residents a la comarca del Barcelonès. La resta de persones interessades en les jornades podran seguir-les fent la inscripció en la modalitat streaming.

Les persones inscrites en les sessions en streaming de les III Jornades ab sentits rebran per correu electrònic els enllaços de la plataforma de vídeo que retransmetrà les diferents activitats. La inscripció streaming per a cada sessió de matí o de tarda es tanca dues hores abans del començament. Tot i que els interessats/des facin la inscripció si ho fan després d'aquesta hora no rebran el correu electrònic amb l'enllaç d'accés.

Per tercera vegada, l'Esmuc organitza les Jornades ab sentits per posar en comú diferents aproximacions al fenomen de la significació musical, tant per part del professorat com d'estudiants i alumni. Aquesta edició tindrà lloc a l'Esmuc els dies 15, 16 i 17 d'abril 2021, sota el lema "Aprendre i ensenyar amb sentits".

En compliment dels protocols COVID-19 i respectant el límit d’aforament de la Sala d’orquestra, caldrà inscriure's per dies i escollir la modalitat presencial o en streaming.

En aquesta tercera edició, les Jornades es centraran en la manera com aprenem i ensenyem amb sentits, és a dir incloent els elements expressius de la música. Al costat de les comunicacions habituals per part d’estudiants, alumni i ensenyants, s’ofereix una activitat de format nou: la classe pública. A més, es presenten dos llibres nous sobre significació musical, i un concert de jazz, comentat.

Jornades Ab Sentits

ATENCIÓ: Si una vegada feta la reserva no podeu assistir al concert, us agrairem que feu la cancel·lació de les seves invitacions a través d'aquesta plataforma per facilitar que altres persones puguin gaudir de l'activitat. Moltes gràcies.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

155 Carrer de Padilla

08013 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado