Inauguració de l'exposició ALBERTO ROMERO GIL «En proceso»

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Camí Ral de la Mercè, 282

282 Camí Ral de la Mercè

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Exposició de pintura amb l'artista Alberto Romero

Acerca de este evento

Aquesta exposició pretén mostrar el procés creatiu de l'artista Alberto Romero. Els quadres sobre una paret només mostren en una certa manera la cúspide d'un camí deixant per a la intimitat de l'estudi i, en una certa proporció, sota la pell del quadre, tot el tràfec que aquest recorregut ha anat deixant en el creador i en la pròpia obra.

Aquesta exposició pretén acostar tot aquest camí a l'espectador, portant el procés creatiu a la sala de La Galeria. En ella es podrà contemplar tant quadres acabats, com en procés, esbossos,  utensilis i altre mobiliari que ajudin a la contextualització de l'obra.

Com a complement es generaran dues activitats:

  • Una formarà part de la mateixa exposició; hi haurà una natura morta disposada sobre la taula del pintor, que Alberto Romero pintarà durant el transcurs de l'exposició, deixant la possibilitat al fet que qualsevol espectador pugui intervenir en el quadre.
  • L'altra activitat serà l'inici d'aquest mateix quadre on Alberto Romero donarà una breu xerrada sobre com comença les seves obres, els seus interessos i objectius sobre aquestes. El 27 de febrer a les 11 h. Cal reservar plaça a info@destilleria.com.

No te la perdis!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Camí Ral de la Mercè, 282

282 Camí Ral de la Mercè

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado